Abela glumica neregularnim glasanjem pobeđuje u Parovima

Vrela noć u vili „Parova“, obeležila kraj dvanaeste nedelje učešća u serijali na Hepi televiziji.

happytv_cover

Igre bez granica!

Ne samo što je desetoro bilo nominivano i u strahu da će napustiti dalje takmičenje za vrednu nagradu u rijalitiju „Parovi“, već je uzavrelu atmosferu dodatno podgrejala i priča o spornim glasovima, koje je dobila Abela Meister.

Naime, više od 60 odsto glasova, tačnije, 60,6 stiglo je za plavokosu zmajicu, koja se oprobala u krevetu sa Vitom i Zmajem, a zatim to počela naprasno da poriče, ubeđujući sve da je to bila samo – gluma. Da je dobra glumica, pokazalo se i tokom izbacivanja, jer, kad je voditeljka pitala zna li nešto o tolikim sms porukama, poslatim za nju, Abela je rekla da ne zna ko je toliko izdvojio za nju i – zahvalila se glasačima.

S obzirom da se prečesto govorilo da Jelena Golubović ima organizovano plaćene glasače, sad je ta tema pogodila upravo – Abelu. I dok su jedni vikali da da je nemoralno da za nju glasa jedna osoba, a, ipak, ima najviše glasova, drugi su joj čestitali na domišljatosti i dobroj organizaciji i hvalili udvarača koji je izdvojio toliko novca. Jer, dobila je svega 24 glasa sa različitih brojeva i na hiljade poruka – glasova sa jednog broja telefona.

– Istina je da sam četiri puta govorila da želim da izađem i to bih učinila, samo ako produkcija obeća da mi neće naplatiti 20.000 evra, penale zbog odustajanja, sada vam kažem – došla sam da pobedim! – rekla je nedvosmisleno Abela Meister. – Ja glumim i uspela sam. I rekla sam i Zmaju da ću imati više glasova od njega. Njemu je sad krivo, jer je bio ubeđen da je prvi.

Zmaj od Šipova je bio veoma ljut što neko ima više glasova od nje i glasno govorio da glasanje treba poništiti, sa čim se složio i Vita Tarot. Međutim, s obzirom da broj  glasova nije bio ograničen, glasanje je bilo potpuno regularno, pa je produkcija prihvatila sve glasove, ali i ograničila na svega  po 20 poruka za naredni period, koje se mogu poslati sa jednog broja.

– Ubuduće će gledaoci moći da pošalju samo do 20 poruka – objasnila je i voditeljka Bojana Ristivojević. – To su pravila kako bismo izbegli bilo kakve nepravilnosti. Želimo da radimo transparentno i fer. Preuzeli smo modele glasanja od drugih rijaliti formi, ali, vidimo da nije potpuno u redu. Nama je cilj da sve bude u skladu sa zakonom i moralnim načelima.

Učesnike serijala, inače, veoma je iznenadilo da je Mimi Oro imala malo glasova, jer je ona u doličnim odnosima sa svima u rijalitiju, a ispostavilo se i da je publika do sada bila na njenoj strani.

– Meni stvarno nije jasno. Ne znam šta se toliko desilo od prošle nedelje do sada – rekla je Mimi, a voditeljka je dodala da je i ona iznenađena.

Neki od ukućana i plaču, ali niko ne može da dođe sebi, jer je Mimi prošle nedelje bila ubedljivo na prvom mestu.

 

REJTING

U prime time, dok je trajao zabavno humoristicki program “Parovi”, i iemisija – izbacivanje, Hepi televizija imala je ubedljivo najvisi rejting od svih televizija. U jednom trenutku sheer je dostizao i cifru blizu 40 odsto.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply