Aleksandar Požgaj i Dijana Vukomanović, političarka (SNIMAK)

Učesnik rijalitija “Parovi”, konačno ispričao u kakvoj su vezi on  i potpredsednica SPS.

Aleksandar Požgaj politika i Dijana Vukomanović ljubav

Zbog čega je Dijanu Vukomanović upoznao sa svojim roditeljima i šta govori kad se ova političarka pominje u njegovom prisustvu, pogeldajte na ovom snimku.

Aleksandar Pozgaj govorio o Dijani Vukomanovic – Parovi TV Happy 21.5.2015.

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Aleksandar Požgaj i Dijana Vukomanović, političarka (SNIMAK)”

 1. tamara kaže:

  zamolila bih produkciju da skrenu paznju Mimi Ruzici Tijani,da ne vredjaju neudate zene takodje zene koje se nisu ostvarile kao majke a narocito da ne vredjaju vezano za godine nekoga ko ima 35 godina ,sve ovo postaje teska diskriminacija.Navedene devojke nisu toliko mlade da to ne shvataju ili su ipak toliko glupe.

 2. Maki kaže:

  Koji je ovo debil boze ti me sacuva

 3. Sretko kaže:

  Gospodja Tamara, Golubovićka ima 41 godinu i ona vredja sve i svakoga!
  Ljigavi POŽGAJ neće se zameriti nikome, boji se, čovek bez lica i kičme, dužan na sve strane kao i porodica, PEDOFIL u vezi sa curom od 16 godina!!!
  A zašto POŽGAJU ne komentiraš bitne stvari…o nestanku naše dece, itd, itd???
  „Biseri“ glupih i retardiranih lažljivica GOLUBOVIČKE i SENADE NURKIĆ, koje je GASTOZ odmah provalio a vi retardi ga pljujete!? Pa vi niste normalni jer još uvek glasate i volite te LAŽNE i nesimpatične (glupe lažovke) GOLUBOVIĆKU i SENADU!!!!
  Senadu Macu i Golubovićku pod hitnoooo IZBACITE iz Parova, kao što ste Atinu Fevavi zbog prostakluka i nečovečnosti, sve su najveći OLOŠ i ZLO!!! Tako primitivno komentirati tragičnosti nestanka naše dece, pfuuuuuuuuj i bljaaak!!! SRAMOTAAAA!!!!

Leave a Reply