Aleksandra Subotić – Mlada sodoma i gomora, imala seks sa očuhom, zatekla i drugaricu sa istim čovekom! (SNIMAK)

SODOMA I GOMORA LJUBINE KĆERI: U kući sam zatekla drugaricu NA KOLENIMA u tatinoj majici do GRUDI!Aleksandra Subotić

Foto: Instagram/sandrasuboticss

Ona se „udarala“ – sve u šesnaest!

Aleksandra Subotić ne prestaje da šokira publiku rijalitija „Snajke“. Ona je u žižu javnosti došla pre nekoliko godina kada je rodila dete Aleksandru Čabarkapi, momku njene majke Ljube Pantović, koja je u to vreme bila u rijalitiju „Farma“. Sandra je ovog puta rešila da javno kaže još šokantnih detalja iz života njene porodice.

Pričala je sa Ivonom Paunović kako su sve njene drugarice muvale njenog oca Karađorđa Subotića, a posebno je šokantan bio trenutak kada je rekla kako je zatekla njenu drugaricu u tatinoj majici i njenom šorcu kako kleči na patosu.

Foto: Instagram/sandrasuboticss

– Uvek sam imala problem da se moje drugarice muvaju sa mojim ocem. Sve su kod njega išle da nadograđuju kosu. Kad sam bila drugi razred srednje škole, čekala sam Karađorđa da mi dođe na roditeljski. Stigao je kolima, a iz njih je izašla moja najbolja drugarica sa izrezom na guzi i dugom kosom. Tata joj je nadogradio, pa je nisam prepoznala – započela je bizarnu priču Sandra.

Međutim, onda je Ivoni pomenula još šokantnije detalje, a ova nije mogla da veruje ponavljajući: „To je bolesno!“

– Druga drugarica je jednom ostala kod mene da prespava. Ona je muslimanka, a kod njih je strogo i nema ništa pre braka. Njena majka je zaista takva, bila sam kod njih. A ona se „udarala“ od 15. godine i to sve u šesnaest – započela je Ljubina ćerka i nastavila:

– Kad sam stigla kući, zatekla sam je kako u majici mog oca, a u mojim pantalonicama, kleči i riba patos. Odmah sam osetila šta se desilo! Majicu je zadigla do grudi! Dok ja nisam bila tu, ona se skidala, posle mi je te njene slika pokazivao njen otac. Obećali su da će joj nešto kupiti i opravdati časove – nastavila je Aleksandra da prepričava čudne trenutke u porodici.Pogledajte u snimku šta se dalje dogodilo:

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply