ANKETA, ko večeras ispada iz rijalitija Parovi?

Poslednja je ispala Mimi Oro i njeno izbacivanje je za sve bilo iznenađenje budući da je važila za jedno od šestoro superfinalista
Parovi foto: Printsrkin

Kako se bliži finale rijalitija „Parovi“ pobednik je sve neizvesniji, a one koji su važili za favorite publika je počela da izbacuje.

Poslednja je ispala Mimi Oro i njeno izbacivanje je za sve bilo iznenađenje budući da je važila za jedno od šestoro superfinalista. Posle izbacivanja usledele su nove nominacije, a ukućane su nominovali Sašku Karan, a produkcija Macu Diskreciju, Tomu Pantersa i Velimira Miranovića.

Foto Damir Dervišagić

ANKETA:

Ko će večeras (23.06.2015.) biti izbačen iz Parova?

 • Velimir Miranović (43%, 276 Votes)
 • Saška Karan (31%, 199 Votes)
 • Toma Panters (16%, 100 Votes)
 • Maca Diskrecija (11%, 68 Votes)

Total Voters: 643

Loading ... Loading ...
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “ANKETA, ko večeras ispada iz rijalitija Parovi?”

 1. Sretko kaže:

  Najpokvareniji cigan Toma treba da ispadne, vreme je već!!! Kome se ti ŠLIHTAŠ primitivac POKVARENI ŠESTOLIČNI!!! Uvlačiš se retardima Golubovički, Maci, Ruži AJKULI, Zmaju, Matorom Jovanu i propalom i zaduženom političaru Aci, ti debelo, ružno, prljavo, matoro cigansko kopile? Ejmi bolje od tebe priča srpski, zar te nije sramota? Pozivaš svoju Živku da se okupa ahahaha. Znači žena ti se okupa, tek kada ti želiš „đinđi rinđi“ svakih nekoliko meseci, ali nemožeš više!!! ZALJUBLJEN si matori pedofilu u Macu i zato 24 sata nameštaš Gastozu i ogovaraš ga, koji je tek sa 23 godine za tebe JUMBO JET! Šta si ti to postigao u životu (2 pesme, ahahaha), a hvališ se da si najpopularniji u Srbiji i svetu? Ti si ĐUBRE od čoveka, luzeru matori debeli sa 1.60 visine i 125 kila i podbratkom ko vepar! Rijalitiji su za mlade a ti konjina debela sa 65 godina vucaraš se po rijalitijima, da jedeš i piješ džaba! Kako te nije SRAMOTA „najpopularniji u Srbiji“? Da jesi kojim slučajem to, NEBI se blamirao po rijalitijima cigansko kopile matoro ufucano!!!

 2. Sretko kaže:

  ps: pa ko njega drži ovde i zašto? Šta je on to dobroga učinio u Parovima? ŠLIHTARA pokvarena i PRELETAĆ, ko i svi ciganu, pokazalaje to istorija! Najružniji u rijalitiju a tek POKVAREN do ZLA i nazad!!! Svoje 30 i više godišnje prijatelje vredja i pljuje a šlihta se bagri Golubovićki, Maci i Zmaju, fuuuuuj. Nemaš obraza već ĐON pokvareni mrtvak!!! Mršššš NAPOLJE večeras!!!

 3. smionai kaže:

  gastos pekinezer nekulturni bez kučnog odgoja alkoholičar hodajuća mina.

 4. Sretko kaže:

  Što pre MORATE IZBACITI KOPILE Golubovićku!!!!!!!!!!!!!!!
  GOLUBOVIĆKA KOPILE baš si jadna LAŽOVKA, nikakvog izgleda matora KOBILA pokvarena, lenja, glupa, ZLOBNA, strašno debela i dlakava-fuuuuj, sa X nogama, guzicom ko šifonjer, tabanima broj 44, sa IQ broja cipela!!!
  Zapamti ZLO od žene-međeda, na kraju češ zamoleti ludog Zmaja da te oženi i odvede u Šipovo. U SRBIJI te niko nećeeeee a ni šireeee!!!
  Ne mogu zamisliti da ovo dvoje imaju decu, pa bogami prvih pet bi morali baciti, toliko bi bili ružni i retardirani (jadna im deca)!!!

Leave a Reply