Balerina prevarila Marića – Uzela novac pa pobegla na Farmu!

Nije ispunila obećanje – BALERINA PREKRŠILA UGOVOR: Uzela 2.000 evra za Parove, pa na Farmu pobegla

Jelena Milošević Balerina, Milomir Marić, foto Kurir

Iako je od Hepija unapred dobila deo honorara, Jelena Milošević otišla u seoski rijaliti
Jelena Milošević Balerina je od producenata „Parova“ unapred uzela 2.000 evra za ulazak u rijaliti, a onda je pobegla na „Farma 7“ rijaliti.Kao jedna od najintrigantnijih učesnica prošle sezone seoskog rijalitija Balerina je dobila odličnu ponudu da uđe u novi rijaliti „Parovi u Parovima“. Ona je pristala na sve uslove, čak je potpisala i ugovor s Hepijem i tražila da joj pomognu da isplati dugove za struju i još neke račune koji su se nagomilali. Producenti su joj isplatili 2.000 evra unapred, smatrajući da će ona ispuniti svoju reč.

Nije se ni javila

Međutim, nedavno je Miloševićevoj stigao poziv s Pinka da se pridruži takmičarima „Farme 7“, što je ona odmah prihvatila. Kako Kurir saznaje, Balerina se nije čak ni javila čelnicima Hepija da im kaže da odustaje od dogovora, niti je ponudila da vrati novac koji je unapred uzela, već je samo spakovala stvari i otišla u Lisović.

Tim povodom pozvali smo urednika Hepija Milomira Marića, koji nam je kratko rekao da će tužiti Balerinu.
– Podnećemo tužbu protiv nje i platiće ogromne penale zbog nepoštovanja ugovora. Nije ona jedina, ima njih nekoliko koji su prekršili ugovore – rekao je Marić za Kurir.

Prijavilo se 300 ljudi

Balerina je trebalo da bude učesnica rijalitija „Parovi u Parovima“ s novim učesnicima, koji borave u prostoru izdvojenom od luksuzne vile, u kojoj se trenutno nalaze 22 takmičara. Tako će istovremeno postojati dva rijalitija, odnosno rijaliti u rijalitiju. Oko 300 takmičara prijavilo se na kasting, a među onima koji će se boriti za nagradu su Jelena Krunić, Simonida Aćević, Marija Kulić, Dejan Nestorović…

Nikola Lakić priznao
LJUBIO SAM BALERINU

Nikola Lakić ispričao je Banetu Ðokiću na Farmi da se ljubio s Balerinom, ali da su se njih dvoje ipak dogovorili da se suzdrže od emocija dok su na imanju.
– Poljubio sam Balerinu. To je bio, onako, filmski poljubac. Ali naš dogovor je da nemamo ništa dok budemo ovde – rekao je bivši fudbaler.

 

Kupovina Prodaja

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply