Besna Jovana Matora vređala pa nasrnula na Tijanu Ajfon, jedva je obuzdala 2 muškarca (VIDEO)

U toku žurke koju je produkcija Parova organizovala ukućanima, Tijana i Matora su se svađale, a onda je došlo do cepanja majce
Tijana Ajfon, Matora, Parovi

Matora se potukla sa Tijanom Ajfon i morali su da je iznose napolje zbog ponašanja.

Produkcija serijala Parovi“ sve drastičnije kažnjava učesnike. Biće 48 sati u izolaciji i oduzeće joj se 300 evra od honorara.

Naime, dok je Ivana Pavković pevala, a ostali takmičari veselo igrali, Jovana Tomić je prišla Tijani Ajfon, koja je sedela na dvosedu i počela da viče na nju i preti joj.

Ubrzo su se pored Matore našle Nataša Šavija, Mimi Oro, posmatrajući u kom smeru ide situacija. U jednom trenutku, kad se činilo da će sve izmaći kontroli, Aleksandar Požgaj i Gastoz su prišli, uhvatili Matoru i odvukli je od Tijane Ajfon.

Dok je odlazila iz sobe u kojoj je gostovao orkestar i gosti pevači, Matora je rukom udarila u zid.

Zbog toga što se približila Tijani Ajfon više nego što je dozvoljeno i pokazala agresivno ponašanje, Jovana Tomić je, odlikom produkcije, odmah poslata u izolaciju i to na 48 sati, koliko niko nije bio izolovan do sada i oduzeće joj se od honorara 300 evra.

Pomahnitala Matora napada Tijanu Ajfon, muškarci je razdvajaju -13.5.2015.

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Besna Jovana Matora vređala pa nasrnula na Tijanu Ajfon, jedva je obuzdala 2 muškarca (VIDEO)”

  1. Sretko kaže:

    Šta skaće ova rugoba lejzbejka Matorko JOVAN??? Pas Ružicin, koja ju uvek pljuje, vredja, podcenjuje, ismejava. JOVANE gde ti je obraz i karakter??? Kako te nije stid ružna LEZBAĆA???

  2. Sretko kaže:

    JOVANE džaba ti sve, pa čak i tuća. Neće Ruža sa tobom nikada, nisi njezin tip, mrzi debele kikinezere, patuljke, itd, itd.

Leave a Reply