Biografije Učesnika

Parovi: Ovo su svi učesnici Parova 2017. – 6. sezona Hepi TV

Rijaliti Parovi je počeo, a više od 20 učesnika uselilo se u luksuznu vilu gde će se narednih nekoliko meseci boriti za glavnu nagradu od 100.000 evra.

Parovi: Ovo su svi učesnici! Foto: Screenshot YouTube

U Parove su se 16.09.2017. uselili novi učesnici. Svi oni smešteni su u luksuznoj vili. Takmičari su se smenjivali, a nakon što su se predstavili publici krenule su na startu i prve svađe, posebno između učesnika koji su već bili u vili i novih takmičara. Mnogi učesnici rekli su da će biti „haos“, pojedini su otrkili da na imanje dolaze sa nemarom da pokažu svoje pravo lice, dok je većina pristala da uđe iz radoznalosti, ali i zbog nagrade koja iznosi 100.000 evra.Učesnici šeste sezone rijalitija Parova su: Zmaj od Šipova, Zorica Dukić, Lepa Lukić, Nikola Ristić, Melisa Nemić poznatija kao Mia Bond, Irma pevačica iz Bosne,  Spaho Sulejman, Teodora Radojičić, Ivan Marinković, Brendon, Snežana Jovičić, Nina Prlja, Slavko Janković, Miljana Kulić, Maja Eskić, Tin, Izabela Alijoska, Bojan Radanović, Vesna Rivas,  Marijana Marković, Marković Željko, Elena Petrović i Alen Azarić.

 

 

Biografije učesnika rijalitija Parovi 2015. godina – TV Happy –  učesnici „Parova“

SVE BIOGRAFIJE SE NALAZE NA OVOM LINKU:

BIOGRAFIJE učesnika Parovi 2015. TV Happy – Hepi televizija

 

 

Lepa Lukić, Igor X i Bora Drljača su neki od učesnika od kojih se mnogo očekuje u narednim nedeljama.

Počela je nova sezona rijalitija „Parovi“ na televiziji Happy. Mnoge poznate ličnosti će se boriti za nagradu od 100.000 evra, koja će se povećavati ili smanjivati, zavisno od uspeha učesnika u igrama, koje zadaje produkcija.

Prvi je u kuću ušao Igor X, koji je domaćoj publici poznat po nekoliko slušanih pesama, kao i braku sa Minom Kostić. On je obećao da u kući, makar što se njega tiče, neće biti veza, jer je „dovoljno jaka ličnost da do toga ne dođe“. Lepa Lukić, folk zvezda, druga je ušla u kuću, dok je ona inače poznata po ranijim učešćima u rijalitijima.

Kinez Atila je usledio nakon Lepe, koji je upamćen po bahatom ponašanju u šou „Audicija“. Jasmin Nevenkić, Vila Tarot, Jovan Veinović i Jovana Ristivojević ušli su sledeći, koji publici nisu mnogo poznati, ali će se svakako pokazati u narednim nedeljama. Mimi Oro je ušla kao jedna od najvećih zvezda kuće, a odmah po ulasku je objasnila kako će se uskoro „dokazati da ona nije prostitutka“.

Atina Ferrari je u rijaliti ušla obučena provokativno, te poručila da se niko ne igra ako misli da može lako sa njom. Menadžer Marko Perović Crnogorac takođe je ušao u velelepnu vilu, a zatim i Senada Nurkić, poznata kao Maca Diskrecija, koja je u svojoj najavi najviše pričala o seksu. Hasan Dudić, poznati folk pevač, očekuje pobedu u šou, a ušao je u kuću zbog dobre zabave.

Pevačica Nela Vidaković učestvuje „bez maske“, te ne krije da će u kući biti svega ako bude prilike, pa i seksa. Bora Drljača je podržao koleginicu Lepu Lukić, pa je ušao kao njena podrška. Obećao je da neće biti svađa i da će se lepo družiti.

Ema Lapin, malo poznata pevačica, iskoristiće boravak u vili da se predstavi publici u pravom svetlu, a biće potpuno prirodna. Cuca, poznata po aferi sa Šabanom Šaulićem, biće još jedna od učesnica. „Želim da publika vidi koliko sam ja zapravo prirodna i pozitivna“, navodi Cuca. Toma iz „Black Panters“-a zagarantovao je dobar provod i dobru hranu svim učesnicima.

Ivona Negovanović Cuca

Pevačica Ružica Veljković, nekadašnja „Modelsica“, očekuje pobedu u šou poput Hasana. „Prelepo mi je u kući, osećam se fenomenalno“, navela je ona pri samom ulasku. Vladimir Stanimirović, glumac i menadžer kafića, otkrio je da se neće libiti da koristi fizičku silu ukoliko ga neko bude dirao, ali i da je namazan. Jelena Golubović je imala peh pa je na samom startu pala, ulazeći u kuću. „Pokušaću da pobedim i ovde kao u Farmi“, rekla je ona. Jovana Tomić, koja se bavi ugostiteljstvom, ušla je među poslednjima, a za sebe je rekla da je „zanimljiva i harizmatična“.

Nakon predstavljanja usledilo je uparivanje takmičara, koji će se neko vreme zajedno boriti. Rijaliti ćemo imati prilike da gledamo nekoliko puta u toku dana u različitim terminima.