Bivši muž Goce Tržan, Ivan Marinković, zanemario dete zbog rijalitija Parovi!

Bivši muž Goce Tržan posle tri nedelje pozvao Lenu da provede vikend s njim, ali onda odlučio da se priključi stanarima vile
goca tržan, ivan marinković, rijaliti, parovi
Brižna majka… Goca Tržan sa ćerkom

Ivan Marinković se, umesto da ovaj vikend provodi sa sedmogodišnjom ćerkom Lenom, provodi u „Parovima“.
Bivši muž Goce Tržan u luksuznu vilu u Zemunu uselio se u četvrtak uveče, samo dan pre nego što je od bivše žene trebalo da preuzme njihovu ćerku jer se nisu videli tri nedelje. On devojčici ranije nije ni rekao da ide u rijaliti, već je to učinio samo nekoliko sati pred useljenje, nakon što je posetio frizera i spakovao se.
– Lena je izuzetno vezana za Gocu, ali drago joj je kad je otac pozove da dođe kod njega. I sad se radovala, ali on je odlučio da ode u rijaliti – kaže naš dobro obavešteni izvor.

Otišao da zaradi pare... Ivan Marinković
Otišao da zaradi pare… Ivan Marinković

Stupili smo u kontakt sa Ivanom na samom ulasku u kuću i on nam je rekao da se s Lenom video nakratko i da joj je objasnio zašto tatu ponovo neće viđati neko vreme.
– Malopre sam se video sa ćerkom. Objasnio sam joj da tata mora da ide u rijaliti da zaradi pare za bakine lekove. Moja majka boluje od raka i njena terapija je skupa, a ja ću učiniti sve da joj pomognem – kaže Ivan.Pozvali smo Gocu, koja je poručila da nema komentar.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply