Bolesna Atina Ferari i dalje pokušava da uništi brak Branislavu Lečiću!

Go-go igračica kaže da glumac u krevetu može da izdrži samo pet minuta i poručuje mu da se ne kači s njom pošto on i dalje tvrdi da je ne poznaje

Atina Ferari, Branislav Lečić, seks, foto Damir Dervišagić, Fonet, Facebook

Atina Ferari otkrila je da je Branislav Lečić očajan u krevetu. Ona tvrdi da seks s njim traje samo pet minuta.

Bivša učesnica „Parova“ očito je besna što glumac, koji je u braku s voditeljkom Ninom Lečić, već nedeljama poriče njihovo poznanstvo, a pogotovo avanturu, pa je rešila da ga javno ocrni. Kako drugačije, nego udarajući na njegove ljubavničke veštine.
– Glumci vremenom i godinama slabo je.u, zato i dobiju od mene moje standardno „sedi dole, jedan“. Ne smeš meni da se zameraš nakon samo pet minuta! B., al‘ ipak te volim… Je.i ga – napisala je Atina Ferari juče na na svom Fejsbuk profilu.

Pošto je i ranije u svojim statusima Lečića oslovljavala samo sa B., svima je bilo jasno na koga je mislila. Inače, Atina i dalje na svom profilu drži fotografije kako nekadašnjem ministru kulture sedi u krilu.

Pozvali smo glumca za komentar, ali on nije bio raspoložen da daje izjave.
– U Pekingu sam, nemojte me uznemiravati, ne poznajem tu osobu – ostao je pri svom stavu Leka.

Njegova žena Nina bila je ljuta zbog našeg pitanja.
– Ništa više u vezi sa mojim suprugom neću komentarisati. Doviđenja – poručila je voditeljka i spustila slušalicu.

Kontaktirali smo i sa Atinom, koja je poručila da o svom statusu na Fejsbuku neće pričati, ali je ipak nešto otkrila:
– Razočarala sam se u glumce, posebno u jednog – rekla je, a na naše pitanje da li je to baš Leka, ona se nasmejala.
– To vam neću reći. Jedino mogu da kažem da su pevači u svemu bolji od glumaca. Inače, Branislav me je savetovao da ne stavljam silikone jer mi nisu potrebni pošto sam, kako mi je rekao, i bez njih izgledala super – rekla je Atina.

Podsećanja radi, u medijima je pre mesec dana nastao haos kada su se na internetu pojavile Atinine i Lekine zajedničke fotke. One su izazvale su sumnju da je glumac neveran ženi, što je on oštro demantovao. Nina je i tada bila uz muža, pa su posle skandala zajedno otputovali na letovanje u Tursku, ali od Atine Ferari ne mogu da pobegnu.

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Bolesna Atina Ferari i dalje pokušava da uništi brak Branislavu Lečiću!”

  1. elli kaže:

    Atina je bolesna devojka, proganja ljude.Muskarci,povedite racuna kome dovoljavate da vam pridje blizu.Ma nikakvo slikanje,smeskanje.Takve zene sto dalje od sebe ako ne zelite probleme.Zena je izgledon ispod proseka a nemoralom iznad.Izgubila davno kompas ,ne zna gde udara.Leko,tuzi je za uznemiravanje .Napuni nam se Srbija olosa i jos ih uvozimo.

Leave a Reply