BOLESNA FAMILIJA: Ružicu Veljković snimao deda dok je imala sex!

Iako nisu oduševljeni što je imala seks bez pokrivača sa Filipom Đukićem, porodica Ružice Veljković opravdava njen postupak parolom „mladost-ludost“. Da podržavaju bivšu modelsicu u svakom trenutku, svedoči i to što je njen deda Slobodan čak i snimio dok se njegova unuka seksala.

Ružica Veljković

Ružičina baka imenjakinja, deda Slobodan i druga baka Borka hronično su neispavani, jer po čitavu noć gledaju unuku.

– Deda snima svaku emisiju i nedavno se žalio da će mu trebati veći fleš da bi sve prebacio. Ne propušta nijedan detalj i ti snimci će biti njegov poklon unuci kada izađe. Snimio je i seks, jer ne prekida snimanje šta god da je – kaže pevačicina majka Tatjana, koja ćerkin seks opravdava time što je mlada. Za razliku od nje, tata Aleksandar svaki put kada Ružica počne da se svlači isključi televizor.

Mama ćerkin seks opravdava time što je mlada

– Sa Ružicom sam kao drug, ali je preterala ovim seksom sa Filipom. Bake i deke su joj nervozne zbog ponašanja, ali kao i svi, uvek nađu opravdanje zašto je to nešto uradila. Ja kao otac ne mogu, zato će dobiti jednu vaspitnu lekciju čim izađe. Ružno je ne samo što je imala seks, već i što se stalno nešto ljubakaju tamo. Nema potrebe za tim – kaže tata učesnice, dok majka, kao i svaka, gleda da smiri situaciju.

– Ma sve je to mladost-ludost. Bake i deke sve to razumeju, više ih nervira kada im unuku tamo napadaju. Dugo je tamo i nije joj lako. Ona je vetropir, pa je i taj zatvoren prostor poremeti. Ni sestra Tamara nije oduševljena što je tako transparentno imala seks sa Filipom, ali šta će, obećala je svima, a vaspitana je da obećanje ispuni. Sreća, bila je noć, pa nisu svi gledali – teši se Tatjana.

Ponosni na ćerku: Tatjana i Aleksandar

Ponosni na ćerku: Tatjana i Aleksandar

Tata Aleksandar: Filip nije za nju

Ružičin otac Aleksandar, na stranu to što mu se ne dopada ćerkin seks sa Filipom, njemu se ne sviđa ni karakter potencijalnog zeta.
– Uveren sam da on nije za nju jer mi se ne dopada njegov karakter. Za razliku od Ružice, koja sve kaže u oči, on priča iza leđa. Nikada je ne podrži kada je drugi napadaju, a da se ne izražavam gde se uvukao Gastozu, koji konstantno mom detetu želi smrt.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “BOLESNA FAMILIJA: Ružicu Veljković snimao deda dok je imala sex!”

 1. Sretko kaže:

  Ružo „široka usta“ neodgojena maximalno kao i cela njezina cporodica romskih retarda. Fuuuj i bljaaak…

 2. Sretko kaže:

  ADMINE molim te ne briši mi komentare!!!
  RUŽICA je preletać i mnogo nevaspitana primitivna pokvarenjakinja. SEXA pred kamerama, psuje, vredja, ZLO okladija!! Šlihta se i miri i svada već mnogo puta sa Golubovićkom, ali sada su opet naaaj drugarice i pljuju zajedno sve ostale uz pomoć Ružicinog lezbejskog kera „Jovan Matori“!!!

  RUŽICA o Golubovičkoj…pre pomirenja!
  Pa gde vam je ova Golubovićka na kojoj slici sa svima kojima se hvali da su joj veliki prijatelji??? Ma dajte molim vas, kako ova Golubovićka samo laže. Laže toliko da čak i sebi veruje. LAŽE to i ono, spletkari, izgovara se, niko joj se ne dopada, svi su za nju ološ i ništarije?!? Budimo iskreni, ružna je i debela, sa X nogama, dlakava, pogledajte joj frizuru, patološki lažov, pokvarena, ZLA. Ko bi nju kupio ahahaha. Pa neće je ni 1 muškarac čak ni za sex, a kamoli za djevojku?!? Onaj slon/međed ČUPA ju je kresao MEĐEDICU a ubrzo i napustio, jer je nemoguća i nikakva. Pa pogledajte ni ukučani je ne žele ni blizu njih, zato je uvek sama u nekom čošku. Nit ima sluha, koordinacije, smešna je i nikakva. Nju ne može ni rodjena majka da voli a tek neko drugi!!!

 3. Sretko kaže:

  …i tata bi sine..pa i deda..ko zna šta se dešava u toj romskoj porodici!?!?
  Ekscentrično bolesna romkinja Ružica ili AJKULA (usta) nezna naravno ko je bio otac deteta, jer se „znojila“ sa mnogo njih. AJKULA vredja sve oko sebe i u rijalitiju, neodgojena, romkinja koja za starije ukučanice (Saška i ostale) govori kakvog su izgleda, treba da ogleda prvo svoje smešne roditelje, pa onda i sebe jer je grozna a u glavi nikakva! Sa takvim njezinim ponašanjem ni jedan momak neče biti sa njom, osim ovog patuljkavog papučara Filipa, kojeg če nakom rijalitija ona odbaciti i u nova potraživanja sponzora! Skupila je dosada već baš veliki broj sex partnera-ki po Srbiji i inostranstvu, jer ona je za novac spremna baš na sve!

 4. Sretko kaže:

  Pa neka najpre ova spodoba Ruža-AJKULA razotkrije samo svojih prvih 300 muškaraca, pa onda neka traži ostalim partnere-ke! AJKULA je ko voz, prima sve „putnike“, čak i bez voznog reda tj karata!!!!
  AJKULA RUŽO (širokousta) ostavila je svoju bebu (dete) u sirotištu!!! To zna pola BG i šire a ona i dalje glumi neku „zvezdu“ bez ikakvog pokrića! Pa čak i njezina majka je to potvrdila iako medju redovima! Fuuuj i bljaaak fukso!!!

Leave a Reply