Cela porodica Miljane Kulić gostovala u emisiji na Hepiju!

Konačno – (FOTO) DA VIDIMO I NJIH: Evo kako izgleda porodica Miljane Kulić i šta su joj poručili
Miljana Kulić porodica

Miljana Kulić, učesnica rijalitija Parovi dugo je želela da se čuje sa svojom porodicom, a oni su je večeras iznenadili i pojavili se u studiju
Miljana je bila oduševljena kada ih je videla, a njena porodica je imala savete za nju, ali i nešto da joj zamere.“Sem kratkih haljina i svađe sa Željkom ne zameramo joj ništa. On je voli iskreno kao sestru, vidi se da se njemu sviđa Ružica ali nju gleda kao sestru. Miljana, treba da budeš srećna i da znaš da te Željko voli. Nemoj da nasedaš na priče nikakve i da dozvoliš da te svađaju sa njim nego da budeš kao do pre neki dan, prava drugarica a ne da se svađaš sa njim“, rekla je Miljanina mama.

Tata je ponosan na svoju mezimicu i podržava je u potpunosti.

„Ponosan sam na svoju ćerku, opravdala je moja očekivanja. Sve što sam je naučio kao malu to je ispoštovala. Jedino bih joj zamerio što je počela da psuje i ovori ružne reči“, rekao je on i dodao:

„Nastavi tako, igraj, pevaj, ko te dira, vrati mu žestoko.“

Mlađa sestra takmičarke je imala ceo spisak ljudi koji pozdravljaju i podržavaju Miljanu a donela joj je i plišane igračke kao poklon.

Međutim, kada je Miljana dobila reč da im se obrati, imala je kritike za oca. Njoj se nije svidelo kako se ponaša u studiju, tačnije kako sedi.

„Tata, ne znam šta je sa tobom, izgledaš umorno, verovatno gledaš stalno ovaj rijaliti i sedi pristojno! Mama, prelepa si. Anči, mnogo te volim, preslatka si. Što se tiče Željka, veruj da nije tako. On je veliki taktičar, kad god mu nešto treba popričaćemo ali skloniću se. Znate kad se ja zaljubim, a on me voli kao sestru. Mnogo sam uzbuđena što ste svi došli.“

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply