Ćerka Saške Karan završila u bolnici zbog svađe njene majke u Parovima!

Pakao, doživela stres posle Karankine svađe s Ojdanićem – ŽIVOTNA DRAMA: Saškina ćerka zbog majke završila u bolnici!

saška karan, milja gazivoda
Iznervirala se Milji Gazivodi pozlilo, pa je hitno odvezena na odeljenje kardiologije u jednoj klinici, u kojoj su lekari obavili detaljan pregled
Milja Gazivoda, ćerka Saške Karan, završila je u bolnici zbog stresa koji je pretrpela nakon majčine svađe s Jelenom Golubović i Erom Ojdanićem.Ona je primljena na odeljenje kardiologije u jednoj beogradskoj klinici, u kojoj su joj lekari obavili detaljne analize i savetovali strogo mirovanje.

Kako Kurir saznaje, pevačicina naslednica godinama ima srčanih problema, zbog kojih se često ne oseća dobro. Njoj smeta što njena majka često dolazi u sukobe s ukućanima u rijalitiju „Parovi“, a naročito se potresla kad je Saška, umesto Jelenu, udarila Eru, zbog čega je završila u izolaciji.
– Milji je odjednom pozlilo, dobila je aritmiju, pritisak joj je bio visok, glava ju je bolela i otac ju je odmah odvezao u bolnicu, u kojoj su joj urađene analize. Ona je tamo ležala nekoliko sati da bi joj se pritisak spustio, a onda je puštena kući – otkriva naš izvor i dodaje uzrok njenog pogoršanog zdravstvenog stanja.
– Milji teško pada svaka ružna reč koja je upućena Saški. Prvo ju je pogodilo kada je Golubovićeva javno prozivala pevačicu da je starleta, a potom da se švaleriše sa svojim kumom Miletom, koji ne postoji. Pored toga, svakodnevne svađe s Erom stvaraju joj dodatni pritisak, a njenom pogoršanom zdravstvenom stanju presudila je tuča s njim. Ona će s majkom podneti tužbu protiv njih dvoje jer smatraju da će ih jedino tako smiriti – rekao je za Kurir porodični prijatelj porodice Gazivoda.

Pozvali smo Saškinog supruga Aleksandra i on je potvrdio naša saznanja.
– Milja je imala problema, bila je na kardiologiji. Ona je doživela mnogo gore od stresa, ali ne smem vam ništa govoriti. Zaista bih voleo da podelim s vama ovu temu, ali bih imao velikih problema ako bih vam bilo šta ispričao. Bitno je da je Milja sada dobro i da je kod kuće – poručio je folkerkin suprug.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply