Cuca krade oženjenog čoveka!

Supruga muzičara Radeta Čokana Zlata tvrdi da Ivona Negovanović ne bira sredstva da uništi njihov dugogodišnji brak
cuca negovanović, rade čokan foto damir dervišagić i printskrin

Supruga muzičara Radeta Čokana Zlata optužuje Ivonu Negovanović Cucu da pokušava da joj uništi brak i otme muža.

Ona ne zamera mužu što ju je prevario s bivšom ljubavnicom Šabana Šaulića, ali je kivna na nju što ne prestaje da ga proganja. Zlata tvrdi da je za njenog supruga Cuca samo prolazna avantura i da bivša učesnica „Parova“ sve radi kako bi joj razorila porodicu, što ona neće dozvoliti.

Voli da flertuje

– Cuca, mala droca, juri za mojim mužem kao dete za zvečkom. S njim se ona neće igrati. Rade je mnogo jači od pojedinih muškaraca koji padaju na njenu slamu na glavi, pardon, dugu kosu. Ja sam majka Čokanovo dvoje dece i dobro ga poznajem. Znam da je moj čovek šarmer i da voli da flertuje, cela estrada zna o čemu pričam. Onog trenutka kad Rade to reši, Cuca će biti prošlost u njegovom životu. Tada će biti kraj i njegovoj pevačkoj karijeri – kaže Radetova supruga i dodaje da Cuca namerno medijima plasira priče da je trudna s njim.
– Ona na svoj Fejsbuk stavlja njihove slike znajući da će novinari to objaviti. Služi se kvarnim igrama i pokušava da nam uništi brak. Ne znam koji su to njeni fanovi koji je podržavaju u svemu i lajkuju njene fotografije. Kakav čovek moraš da budeš ako podržavaš rasturačicu brakova – besna je Zlata, koja s decom živi u Beču, dok je njen suprug zbog posla često u Beogradu.

Hteo da prizna dete

Podsetimo, nakon što je Cuca u „Parovima“ sumnjala da je u drugom stanju, Čokan je za naš list priznao da je imao seksualne odnose sa Ivonom pre nego što je ušla u rijaliti i da postoji velika mogućnost da je on otac bebe. Međutim, tad je naglasio da bi priznao dete, ali da se nikad ne bi oženio pevačicom jer voli svoju suprugu Zlatu.

 

Zlata tvrdi
CUCA JE IZMISLILA TRUDNOĆU

Cuca je rekla da je trudna s Radetom – pa gde joj je sad stomak i zašto se ne slika?! Sve je to laž, da je trudna, izašla bi gola na Trg republike da pokaže stomak. Ona nije u drugom stanju, niti će ikad biti s mojim mužem. Ja sam majka, imam svoju decu i tu sam da rušim sve oko sebe. Bitno mi je da moja deca imaju oba roditelja pored sebe – kaže Čokanova supruga.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply