Čupo Kalač ulazi u Parove da raskrinka Jelenu Golubović!

ČUPO KALAČ STIŽE U PAROVE: Stiže u vilu da naplati dugove od Jelene?!

Jelena Golubović, Čupo Kalač, foto dragan kadic

Uskoro će postati ravnopravni takmičar u rijalitiju „Parovi“ u borbi za glavnu nagradu koja ide i do 100.000 evra
Uzalud je Jelena Golubović molila Ekrema Jevrića da ne pominje svog šofera, a njenog bivšeg verenika Čupu Kalača.Jer, uskoro, ne samo što će ga pominjati, već će ga i gledati – svakog dana. Čupo Kalač, potvrdila je produkcija Hepi televizije, uskoro će postati ravnopravni takmičar u rijalitiju „Parovi“ u borbi za glavnu nagradu koja ide i do 100.000 evra.

Podsećamo, Jelena i Čupo upoznali su se, verili, a onda – zamrzeli.

„Ne želim da čujem za Čupu. Mi više nismo zajedno. Ne znam što se ne otkači od mene. Imam novog dečka“, rekla je Jelena.

„Čovek neće da se otkači, dok ne vratiš dugove! Šta ti misliš? Da pređeš čoveka i, kao, više mi ga ne pominjite?“, otkrija je Vesna Rivas.

I Ekrem Jevrić je potvrdio da je Jelena Golubović na neki način varala njegovog šofera.
„Ona je tražila da putuju, da idu na more, a Čupo je morao i da radi, da bi zaradio. Oni su se posvađali kad je Jelena od Čupa tražila da proda stan u Sarajevu i da kupi u Beogradu.

a je rediteljka u stvari smišljeno bila sa Čupom, govorili su i mnogi gledaoci Hepi televizije, koji su se javljali i pričali kako je rediteljka na prevaru otvorila hostel. Prema nekim pričama, ona se uvek pozivala na političare, ističući svoje bliske veze sa njima, a zbog ovog joj se narugao i Milomir Marić, koji je uporedio sa Miljanom Kulić.

„Jelena juri političare, a Miljana pevače. Gde je razlika? To je ista kategorija“, rekao je Marić. Sve dileme, svakako će rešiti Čupo Kalač, a kako će izgledati susret bivših ljubavnika, ostaje da se vidi.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply