Čupo prevario Jelenu Golubović u krevetu njene mame!

Turbulentna veza – ŠOKANTNI DETALJI: Bivši dečko Jelene Golubović priveo pijanu kur.u u sobu njene mame
Čupo prevario Jelenu Golubović

Jelena je otkrila zašto je njena mama Svetlana isterala Čupu iz svog doma
Jelena Golubović i Čupo Kalač nekada u ljubavi, sada su na ratnoj nozi, a s vremena na vreme se časte i teškim rečima.Oni su tokom zajedničkog boravka u rijalitiju Parovi jedno drugom uputili mnogo teških reči, a šokantni detalji iz njihove veze isplivali su na površinu.

Jelena je otkrila zašto je njena mama Svetlana isterala Čupu iz svog doma. Ona je otkrila kako se njena mama šokirala kada se Čupo zaključao u prostoriju sa devojkom lakog morala.

Jelena je rekla da je njena mama lupala na vrata, a on je provirio iz sobe i rekao da ne može da priča. Svetlana Golubović, Jelenina mama je otkrila da je Čupu isterala iz svog doma i poručila mu da se kloni njene ćerke, piše Alo.

Foto printskrin
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Čupo prevario Jelenu Golubović u krevetu njene mame!”

  1. oldy kaže:

    U prici g Golubovic nema ni I od istine, a evo zasto. Ustvari ona na taj nacin negira rodjenu cerku koja nedeljama tvrdi da je Cupa ludacki voleo/i, cak je u jednom momentu rekla da je bolesno bio(i dalje je) zaljubljen u nju, a sad ispada da je ona njemu ipak sluzila za drustvo i seks, dok tutnja kamionom po Skandinaviji. Ne znam zasto Golubica ne kaze pravu istinu da mama godinama sanja da joj se cerka uda za nekog intelektualca, profesora, doktora jos bolje advokata da joj pripomaze kod grdnih tuzbi, i upravo zbog takvog uslovljavanja cerka joj je jos uvek neudata. Dakle da ne duzim mama i cerka mnogo lazu, a juniorka je potvrdila da laze samo tako i ima karakter kao pas. Tri put je vec „gladovala“ do kraja(dok je ne izbace) kako ona kaze i kao takva bez svog JA, bez spomenutog karatktera bez smeka-humora-nije ni malo zabavna nju podrzavaju neki fanovi koji po svemu sudeci definitivno imaju IQ broj koji je maksimum velicine Zmajevog penisa(a i izgledaju tako). Toliko!

  2. pravda kaže:

    @oldy samo kad pogledam kako si napisao svoj nick,dovoljno si rekao,nebih komentarisao tvoj komentar ali si iritantntna i nepismena osoba pa bih ti samo ovim putem porucio brini o sebi i zivi svoj zivot a ne komentarisi nekoga koga ne poznas mislim da lupas jednostavno zbog toga sto nekoga ne podnosis,to samo govori koliki si ti necovek tako da se mani komentara tu nekih golubova ni ti nisi nista bolji(bolja)uzivaj u svom zivotu a pusti druge da zive i rade kako njima pase i odgovaramani se tracarenja!Pozdrav

  3. niko kaže:

    svaka cast na komentaru oldy, podrzavam te 100%

Leave a Reply