DA LI JE MILIJANA PROSTITUTKA? PREKO KREVETA DO PARA: Milijana preko Milojka došla u medije a onda ušla u rijaliti da zaradi novac, za ogroman novac imala seks sa Žapcem?!

LJUT KAO RIS – MILIJANA MI JE NAPRAVILA ZAMKU DA DOĐE DO PARA! NISMO NI BILI ZAJEDNO: Milojko izgoreo od BESA, pa izneo NAJVEĆE TAJNE!

MILIJANA MI JE NAPRAVILA ZAMKU DA DOĐE DO PARA! NISMO NI BILI ZAJEDNO: Milojko izgoreo od BESA, pa izneo NAJVEĆE TAJNE!

Foto: Printscreen/Happy

Milijana Božić istakla je kako neće više biti sa Milojkom, a on je pobesneo pa osuo po svojoj ženi.

Gosti u studiju savetovali su Milijanu da zauvek zatvori vrata svojoj bivšoj ljubavi, što je ona prihvatila, a Božić je tada „izgoreo od besa“.

foto: Printscreen/Happy

„Da nije bilo mene, Milijana nikada ne bi došla ovde. Napravila je meni zamku, želela je da dođe do para. Nije neki radnik, već lenština. Njoj je posao da juri matore i šeta kera. Kada nešto ne znate, nemojte da pričate, meni slava ne treba. Pitajte nju kako smo došli ovde! Ja sa njom nemam svađu, ona je uradila što je uradila. Meni je prišla kada sam bio operisan, uvek je ona mene jurila“, vikao je Milojko besan.

foto: Printscreen/Happy

„Oženio sam je da mi bude pri ruci. Nikad nismo ni bili zajedno, ona je mene gledala. Mene je prevarila sa čovekom od 56 godina posle 7 dana, voli starije ljude“, pričao je Milojko i zacrveneo se od gneva.

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Happy

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply