Dušan Kaličanin možda teško bolestan!

Ana Jezdimirović i Dušan Kaličanin

Glumac i baletan Dušan Kaličanin pre dva dana napustio je rijaliti šou Maldivi, jer mu je zdravlje narušeno. Prvi put kada mu je pozlilo, dobio je infuziju, pa se vratio u hotel Maldivi, a kada mu se stanje pogoršalo drugi put, tim lekara je predložio da bar privremeno napusti rijaliti.

„Dušan je tiho napustio rijaliti i nikoga nije hteo da opterećuje svojim zdravstvenim problemom. Možda je i to razlog što je Anu hteo da poštedi zaljubljivanja. On se sada nalazi u Nišu, čeka rezulate, a kada bude saznao šta mu se tačno dešava, dogovoriće se sa produkcijom da li će se vratiti u rijaliti“,  rekao je anonimni izvor blizak ekscentričnom umetniku.

Kako bismo se uverili u istinost ovih tvrdnji, pozvali smo Dušana, koji nam je potvrdio da čeka rezulate analiza, ali se boji konačnog ishoda.

„Bojim se, iskreno da Vam kažem. Lekari sumnjaju na razne stvari, a meni nije svejedno nimalo. Nalazim se u teškom psihičkom stanju. Ipak, nadam se da će sve dobro proći i da ću se vratiti na male ekrane“, kratko je poručio Kaličanin.

Dušan Kaličanin transvestit

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply