Dušica Grabović SMS seks!

Evo kako učesnica „Parova“ mami momke – SMS MUVANJE Dušica Grabović: Hoću da me razvališ od seksa!

Dušica Grabović

Kurir došao u posed eksplicitne prepiske između Dušice Grabović i momka iz Crne Gore u kojoj ugovaraju susrete pune strasti
Učesnica „Parova“ Dušica Grabović, koja tvrdi da ima dečka, dok je u rijalitiju veoma bliska s Gastozom i Urošem Ćertićem, izgleda i privatno vodi veoma slobodan stil života!Naime, Kurir je došao u posed mobilnog telefona u kojem je sačuvana njena prepiska s dečkom s kojim se viđala isključivo radi seksa i s njim razmenjivala poruke erotskog sadržaja:
– Mmmmm, želim te jako. Želim da me odvališ od k…. Kad se vidimo, da me ne štediš i da mi pokažeš koliko si me poželeo – bila je veoma direktna Dušica u dogovaranju seksualnog odnosa, a i momak joj je neposredno odgovorio.
– Gde se možemo videti u Beogradu – napisao je, posle čega mu je ona dala smernice:
– Doći ćeš kod mene u stan, ja živim sama, a gde bi ti? Da čujem tvoju ideju!Dečko, za koga smo uspeli da saznamo da je Crnogorac, izvesni Zoran iz Podgorice, izneo joj je svoje želje i fantazije:
– U stanu kod tebe. Samo da ti kažem kako, može? Poslaćeš mi adresu… Sprat… Stan… Kad se popnem gore, bez pozdrava, ičega…

Iz odgovora se vidi da se Grabovićevoj veoma dopala ova ideja:
– Mene to jako loži, želim tako, baš, mmmmm…

Mladića je to ohrabrilo, pa je nastavio:
– Ali moj k… ne pada i može odmah i opet, i opet… Đe želiš da ti s…?

Dušica je prihvatila igru i još žešće počela da ga podstiče:
– Mmmmm, želim da mi s… svuda, u usta, po faci, po grudima, stomaku, guzi, da me puniš.

Iz nastavka tekstualne konverzacije da se zaključiti da je do susreta u Beogradu došlo i da su oboje bili zadovoljni kako je on protekao, čim su se bacili na dogovaranje sledećeg:
– Ako nam se sudbina bude smešila da budemo zajedno, i ja sam za! Prvi put je bilo savršeno i neočekivano dobro. Zovem te. Imam još neke ljude da vidim u Podgorici. Svratiću u Podgoricu u povratku da te vidim. Mmmm, želim te jako! Je l‘ bi mogao da vodiš ljubav sa mnom i kad imam?

Očigledno da je pao i susret u Crnoj Gori, jer su usledile sledeće poruke:
– Ha ha ha, boli me sve. Onako slatko. Baš mi je bilo lepo, prelepo – Dušica je izrazila zadovoljstvo, dok je Crnogorac posle svega priznao da ga je izmorila:
– Idem, Duška, da spavam, pada mi glava.

Dušica Grabović sms

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply