Dušica zaljubljena u Uroša, on nema osećanja!

Ovde je sve duplo zbog zatvorenog prostora, ali kod mene stvarno vladaju emocije, a šta će biti kada izađemo, videćemo
Dušica Grabović i Uroš Ćertić imali su seks u rijalitiju

Dušica Grabović i Uroš Ćertić imali su seks u rijalitiju za koji produkcija preti da će da objavi snimke, ali ona se ne kaje već tvrdi da je i dalje zaljubljena u njega. Nakon toga, Ćertić se ljubio sa Slađom zbog čega je ona plakala.

Kada je ušla u rijaliti, ona je rekla da ima dečka koji je čeka napolju i sa kojim je u dužoj vezi, ali očigledno ga je brzo zaboravila.

„Imam dečka kog evo sad već 5 meseci nisam videla. Rekla sam da ću mu ja prva reći ako budem imala šta. Žao mi je što je tako ispalo. Verovatno me više ne čeka, verovatno i nemam dečka više, šta da kažem“, rekla je ona a onda poželela da se izvini i svom dečku ali i Urošu.

„Malo sam preterala sa alkoholom i htela bih da se izvinim njemu ali i Urošu što sam bila malo navalentna.“

Na njenu priču nadovezao se i Uroš koji baš ne može da je uteši.

„Žao mi je stvarno ako je plakala zbog mene. Bio sam iskren, kad sam video da gaji osećanja, rekao sam joj da se ja tako ne osećam. Ali nikad se ne zna, moguće je da se čovek zaljubi u rijalitiju, ovde su nerealne okolnosti“, rekao je on a onda je Dušica morala da doda:

„Jesam plakala, emocije su me preovladale. Ovde je sve duplo zbog zatvorenog prostora, ali kod mene stvarno vladaju emocije, a šta će biti kada izađemo, videćemo.“

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply