Ema Lapin se predozirala, završila na VMA!

Popila je antidepresive jer je saznala da je Marko vara sa devojkama koje ona zna i htela je da pobegne od problema

ema lapin, marko perović foto printskrin fb

Ema Lapin, pevačica i učesnica prethodne sezone „Parova“, nedavno je pokušala da izvrši samoubistvo, saznaje Kurir Stars. Nakon žestoke svađe s tadašnjim dečkom Markom Perovićem, koga opet gledamo u istom rijalitiju, ona je popila veliku količinu antidepresiva, zbog čega je završila na VMA.

– Ema je Marku slepo verovala, ali kad je saznala da ju je lagao i varao, i to s devojkama koje ona poznaje, bila je mnogo povređena i ljuta. Popila je antidepresive jer je mislila da će time rešiti probleme. Srećom, došao je Marko i odmah je odvezao u bolnicu, pa se sve završilo u najboljem redu. Nakon ovoga, ona je odlučila da okrene novi list i prošlost ostavi iza sebe – kaze naš izvor.

Ema Lapin nije odgovarala na naše pozive, ali je na svom Fejsbuk profilu ostavila jasnu poruku:

– Je l‘ moguće da ima toliko plitkoumnih ljudi koji imaju obraza da mene krive što sam ostavila Marka? Ne znam koja bi to devojka oprostila tri prevare i da ne pričam dalje o još mnogo čemu, samo me jednostavno zaobiđite sa ovom temom, jer nije zanimljivo da se o ovome bilo šta više diskutuje – napisala je Ema i osvrnula se na učešće svog bivšeg dečka u rijalitiju.

– Sramota me je njegovog ponašanja u „Parovima“ i iskreno bih volela da mi više ime ne uzme u usta, a drago bi mi bilo da mu neko dostavi informaciju da mi se zgadio za čitav život i da se slobodno više ne nada nekakvom našem pomirenju! Toliku količinu ljudske prljavštine zarad popularnosti i para odavno nisam videla. Hvala bogu što sam na vreme završila s ljigom od čoveka – navela je Lapinova.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply