Filip Đukić se uvukao Ružici Veljković u stan!

Ðukić se preselio kod Veljkovićeve u stan koji ona iznajmljuje jer se plaši da bi mogla da ga ostavi i nađe drugog dečka
filip đukić, ružica veljković

Filip Đukić uselio se stan koji je iznajmila njegova devojka Ružica Veljković.

On se spakovao i otišao kod nje odmah pošto je ona napustila rijaliti „Maldivi“, u koji je otišla samo dan po završetku „Parova“.

– Filip je insistirao da pređe kod Ružice jer je se poželeo, ali je i osetio strah da je ne izgubi sada kada je izašla napolje posle četiri meseca provedena u zatvorenom prostoru. S obzirom na to da su oboje pre rijalitija bili anonimni, a sada su popularni, plaši se da ga ona ne ostavi i ne nađe drugog frajera. Ovako kad su skoro po ceo dan zajedno, zna da ne može da uradi ništa sumnjivo – rekao je naš izvor.

Ružica nije baš bila oduševljena Đukićevim predlogom jer su tek na početku veze, ali je na kraju popustila i primila dečka u stan.

– Jao, ma Filipu svašta pada na pamet. Trenutno živim sama, pa je on kod mene, preneo je neke stvari. Lepo nam je zasad, ali videćemo šta će biti. Sigurno se neću udati u skorije vreme za njega, polako, da vidimo da li smo uopšte jedno za drugo. Po svemu sudeći rekla bih da jesmo, ali čovek može da se prevari. Nedostajao mi je dok smo bili razdvojeni – rekla je bivša učesnica „Parova“ i „Maldiva“.

Pozvali smo i Filipa, koji nije bio raspoložen za razgovor.

– Lepo mi je s Ružicom – kratko je kazao maneken.

Zaljubljeni par inače u slobodno vreme redovno posećuje beogradska kupališta, gde se bez blama skidaju i strasno vode ljubav.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply