FINALE PAROVA: Pobednik rijalitija Parovi je Nenad Marinković – Gastoz (SNIMAK)

Nakon četiri meseca rijalitija, uz pomoć vaših glasova doneta je odluka o pobedniku

gastoz

Između Jelene i Gastoza je velika borba, ali odlukom vaših glasova, glavna nagrada u vrednosti od 40.000 evra otišla je u ruke Nenada Marinkovića – Gastoza.

Gastoz je pobedu proslavio šampanjcem i pevajući pesmu „Ne može nam niko ništa“. Proslava se nastavlja na žurci u vili.
Zmaj je skočio na Gastoza i oborio ga. Svi su pomislili da se tuku na bini. Obezbeđenje reagovalo kako bi sklonili Zmaja sa bine.

 

Nakon skoro 4 meseca, rijaliti „Parovi“ došao je do finalnog dela. Jedanaest učesnika se večeras nalazilo u kući i borili se za glavnu nagradu.

Međutim, jedno po jedno su izlazili iz kuće da bi kao superfinalisti ostali Zmaj, Jelena i Gastoz. Zmaj je odneo treću nagradu, dok je Jelena osvojila drugo mesto a Gastoz prvo!

U finalu su se našli: Tijana Ajfon, Maca Diskrecija, Saška Karan, Nenad Marinkovic Gastoz, Nataša Šavija, Ružica Veljković, Jovana Tomić Matora, Ilija Grahovac Zmaj, Toma Panters, Jelena Golubović, Aleksandar Požgaj.
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “FINALE PAROVA: Pobednik rijalitija Parovi je Nenad Marinković – Gastoz (SNIMAK)”

 1. senada kaže:

  hvala veliko produkiji odluka je sasvim pravedna…cestitka Gastozu sa srecom Gastoz…and be good boy

 2. Sretko kaže:

  BraWooo i potpuno zasluženo – GASTOZ, daleko najbolji!!! Momak je bistar, inteligentan, korektan, pošten, veliki humorista, ima dušu i srce, pravi drug a što voli žene svaka mu čast, pa ima tek 23 godine!
  A šlihtara i čovek sa 6 lica ganci TOMA ga je vredjao i potcenjivao celi rijaliti i tvrdio da če mu kupiti kartu za povratak u Pariz, ahahaha.
  Pokvarena egoistica Golubovićka, Maca, Ajfonka, itd, itd su pobednika GASTOZA čak i nakom POBEDE vredjale. Toliko o LICEMJERIMA ovog super RIJALITIJA!

 3. Sretko kaže:

  BraWooo i potpuno zasluženo – GASTOZ, daleko najbolji!!! Momak je bistar, inteligentan, korektan, pošten, veliki humorista i pravi SHOW MAN, ima dušu i srce, pravi drug a što voli žene svaka mu čast, pa dečko ima tek 23 godine!
  A šlihtara i čovek sa 6 lica ganci TOMA ga je vredjao i potcenjivao celi rijaliti i tvrdio da če mu kupiti kartu za povratak u Pariz, SRAMOTA ali poznato za Rome, gde duva vetar, tamo i oni!
  Pokvarena egoistica Golubovićka, Maca, Ajfonka, itd, itd su VELIKOG i potpuno zasluženog POBEDNIKA GASTOZA čak i nakom POBEDE vredjale. Toliko o LICEMJERIMA ovog super RIJALITIJA!

Leave a Reply