FOTOGRAFIJE: Maldivi Zemun 2015. – oaza golih starleta i starletana!

Po svemu sudeći novi šou neće biti sportskog karaktera i u novom rijalitiju možemo da očekujemo više seksa, golotinje, svađe jer će, kako je najavljeno, takmičari šetkati polugoli

Rijaliti šou Parovi se završavaju u nedelju, a odmah nas u ponedeljak dočekuje novi – Maldivi, u kojem će takmičari samo u kupaćima šetati ispred kamera.

Ugovore sa produkcijom su već potpisali Ružica Veljković, Filip Đukić, Gastoz, Tijana Ajfon, Mimi Oro i Jelena Golubović.

Rijaliti Maldivi su već ranije bili prikazivani, ali je koncepcija bila sasvim drugačija, kada su poznati glumac Slobodan Boda Ninković i pevačica Tijana Dapčević vodili sportsko-zabavni program, gde su takmičari pokazivali svoje fizičke sposobnosti, a cela koncepcija je veoma podsećala na zabavni šou koji se prikazivao u velikoj Jugoslaviji „Igre bez granica“.

Kroz šetnju sa Tijanom i Bodom pogledajte kako su ranije izgledalo ovo egzotično mesto:
Međutim, izgleda da novi šou neće biti sportskog karaktera i u njemu možemo da očekujemo više seksa, golotinje, jer će se, kako je najavljeno, takmičari šetkati polugoli, u kupaćim gaćicama.

Maldivi se sada najavljuju kao „Takmičenja na egzotičnom ostrvu, sa ogromnim bazenom, veštačkim vodopadom, puno egzotičnih biljaka i visokih palmi“, a sve će se odigravati iz betonskog zida u ulici Aleksandra Dubčeka u Zemunu.

Budući da su i Ružica i Filip produžili ugovor s produkcijom i učestvovaće na Maldivima, možemo da očekujemo još vruće akcije, ovag puta u bazenu ili između dve palme. Njih dvoje su pred ukućanima imali seks i tako održali reč da će imati odnos ako Igor ostane u vili u Zemunu.

Učesnici Maldiva 2011:

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply