Gastoz i Ružica Veljković se znaju sa snjimanja spota gde je Gastoz glumio majmuna!

Gastoz je skako kao majmun u spotu u kome sam ja dobila 100 evra da budem glavna uloga, otkrila je ukućanka
ruzica, gastoz, foto ps
 

Ružica Veljković objasnila je kako je upoznala Gastoza. Naime, oni su se upoznali nasnimanju spota, a Ružica je objasnila i kako.

„Gastoz je skako kao majmun u spotu u kome sam ja dobila 100 evra da budem glavna uloga! Pozvao me je moj skaut iz agencije Mine Zimonjić i rekao mi je dai mam posao da budem u spotu sa još dve devojke i da će tu oko nas da skače majmun, kasnije sam shvatila da je to Nenad. Na snimanju je bio i Mitar Mirić ali su mi rekli da mu ne prilazim jer je alkoholičar. I ja mu nisam ni jednom ni prišla. Ali zato pogledajte moj spot koji je ekstremno skup! U njega je mnogo uloženo“, rekla je Ružica.

Foto: Printskrin/Youtube

Gastoz je objasnio da nije bio u spotu za džabe.

„Tada nje postojao Wizz Air da leti iz Pariza pa su mi platili kartu 250 evra da letim JAT-om. Još mi je MC Stojan ponudio 50 evra da trošim po gradu“, rekao je Gastoz.

„Nemoj da ispričam kako sam te vozila sa snimanja jer nisi imao lovu za taksi“, završila je Ružica temu o spotovima.

A kako spot izgleda, pogledajte i sami:

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Gastoz i Ružica Veljković se znaju sa snjimanja spota gde je Gastoz glumio majmuna!”

  1. TEODORA kaže:

    on i sada glumi majmuna,
    tako napadan i nezanimljiv,kome su zabavne njegove jadna fore.Trebalo bi da radi na sebi snimci sa jutuba su za tinejdzere.

  2. Sretko kaže:

    ADMINE molim te ne briši mi komentare!!!
    RUŽICA je htela vezu sa GASTOZOM!!! Ruža je preletać i mnogo nevaspitana primitivna pokvarenjakinja. SEXA pred kamerama, psuje, vredja, ZLO okladija!! Šlihta se i miri i svada već mnogo puta sa Golubovićkom, ali sada su opet naaaj drugarice i pljuju zajedno sve ostale uz pomoć Ružicinog lezbejskog kera „Jovan Matori“!!!

Leave a Reply