Gastoz i zvezda granda Gorana završili sami u spavaćoj sobi!

Gorana Babić obećala pobedniku „Parova“, koji se u nju zaljubio na prvi pogled, da će ga čekati dok ne izađe iz „Maldiva“

Zvezda „Granda“ Gorana Babić, u koju se zaljubio Nenad Marinković Gastoz, ponovo je došla u „Maldive“ i sa njim završila u spavaćoj sobi.

Njih dvoje su se sklonili od ostalih učesnika kako bi na miru porazgovarali, a tom prilikom otkriveno je da i pevačica gaji osećanja prema pobedniku „Parova“, pa mu je obećala da će ga čekati dok ne izađe iz svog drugog rijalitija.
– Mogu da ti verujem, ali ne moram. Idem na to da ti verujem. Ja nisam đubre. Svakako možeš da mi pokažeš da je sve tako kako pričaš kada izađeš, ja ću te čekati – rekla je Gorana Gastozu i, kako je rekao, učinila ga srećnim.

Inače, on se u nju zaljubio već pri prvom susretu. Ona ga je toliko očarala da je bio spreman da se odrekne polovine nagrade i celog honorara iz „Maldiva“ ako je produkcija ponovo dovede. Njemu je želja ispunjena.
– Gledam te i upijam. Neću više da ih menjam, neću da je..em, hoću samo tebe – govorio joj je Marinković.
– Kupila si me. Ja sam oduševljen, volim da pričam sa tobom. Ja tebe pijem kada pričaš. Fora je u tome da sam ja gad, ali ne mogu da živim bez tebe. Razumeš li da ne mogu bez tebe – uveravao je Gastoz pevačicu u svoja osećanja.

Srdačan susret... Gastoz i Gorana
Srdačan susret… Gastoz i Gorana

DIRAO TUĐU ŽENU Prebio ga ljubomorni Nemac
ZBOG SEKSA DOBIO BATINE

Damir Mohorić, koji radi u klubu za svingere, dobio je batine od muža čija je žena htela da se razvede i pobegne sa hrvatskim starletanom.
– Nemica Karola mu je zapala za oko. Sa njom se vukao dve godine. Viđali su se kad god joj je muž bio na službenom putu. U martu prošle godine uhvatio ih je njen suprug i tada je prebio Damira. Učesnik „Maldiva“ završio je u bolnici. Karola je želela da se razvede, ali Damir, nakon svega, nije hteo da bude više sa njom – priča izvor blizak Mohoriću.
– Htela je ona i bogatstvo da mi ostavi, ali nisam želeo njenu ljubav. Najinteresantnije od svega je to što me je kasnije taj njen muž zvao i molio da je oplodim jer on ne može, što sam odbio – kaže Damir.

Gorana
GASTOZ JE SIMPATIČAN

Gorana kaže da joj je na žurki bilo interesantno.
– Nenad je simpatičan dečko, a kad sam rekla da ću ga čekati, mislila sam da porazgovaramo o svemu kad izađe, pa ćemo videti šta dalje – rekla je Gorana.

Pevačica ističe da nije očekivala da će cela situacija s Gastozom izazvati toliki bum i dodaje da ne bi volela da se zbog nje odrekne honorara.
– Mislim da mu je novac potreban, ja sam mu i sinoć rekla da treba pametno da ga potroši, da kupi stan ili auto, da se obezbedi, a da ostatak potroši na neke sitnice kao što su pokloni.

You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Gastoz i zvezda granda Gorana završili sami u spavaćoj sobi!”

 1. Sretko kaže:

  Dr.prof.GASTOZ nije ni malo naivan! Momak je mnogo simpatičan, bistar, mlad, peva i svira, humorista pravi je, a tek 23 godine ima, ali zna šta treba da radi. Nakom RIJALITIJA čeka ga velika karijera, kladim se! GORANA je ukapirala sve to i uz simpatije može da se desi mnogo toga! GASTOZ do POBEDE i punoooo sreče u životu. VOLIMO TE i hvala ti što si nas odlično raspoložavao i uveseljavao svaki dan 24h – GENIJEEEEEE!!!

 2. Sretko kaže:

  Burazengijooooooooooooooooo dalekoooo NAJBOLJI SI!!! Molim te, nemoj se zavaravati sa lažnim prijateljima u rijalitiju! Svi su ti sujetni i ljubomorni (najviše ganci Toma!!!). Jedini tvoj pravi drug ovde ti je IGOR X, zapamti to dr.prpf.akademik GASTOZ BURAZENGIJO!!!!!! Brate, i naravno DO POBEDE!!!

 3. Sretko kaže:

  Ovaj pokvarteni ganci i šlihtara Toma sa 2 pesme u 40-godišnjoj karijeri, pljuje i vredja te od početka. Te kaki: „nisi za show, vredjaš devojke (kurave), nečeš nikada pobediti, nebi nikada sexao sa 3 cure da nisu bile pijane, na kraju skupit če ti novac da se vratiš za Pariz, itd, itd“??? Pa nisu cure bile 24h pijane, pa da ih je naš BURAZENGIJA „silovao“, po pokvarenom ganci Tomi. On se sa 60 godina i 3 razreda osnovne škole, nezna debeljko ni pričati (Ejmi bolje prića srpski od njega) šlihta i moli da ga prime u svaki rijaliti, bljaaak. Kako te nije stid matori, debeli vepar?
  Šlihta se favoritima Jeci G., Maci, ružici i sada Zmaju, ali džaba mu GASTOZ ČE OPET BITI POBEDNIK, jednostavno JER JE DALEKOM NAJBOLJI!!!

 4. love kaže:

  Kako je njemu tesko odoleti..Ma pravi je smeker..Nevidjeni i neodoljiv!Svaka mu cast..jeste faca!

Leave a Reply