Gastoz se drao i urlao na svoju majku u odbrani Zorice Dukić! (SNIMAK)

SUZE Gastoz se drao na majku u emisiji uživo! (VIDEO) – Majka Nenada Marinkovića javila se danas telefonom u vilu „Parova“, ali se već posle nekoliko minuta rasplakala zbog reči koje joj je sin uputio.

Zorica Dukić i Nenad Marinković Gastoz

Zorica Dukić i Nenad Marinković Gastoz, Foto: Printsktin TV Hepi

Gastozova majka je još jednom naglasila da nema ništa protiv njegove i Zoričine veze, ali da Dukićeva laže. Nenad je potom eksplodirao i povišenim tonom rekao majki da prizna da se čula sa Zoricom.

– Mama, jesi li ti normalna? Jesu li ti bitniji fanovi ili ja? Hajde da rešimo to već jednom! Molim te, radi tvog zdravlja, da prekineš svaki kontakt s fanovima! Ne interesuje me više ništa! Ti si previše ušla u ovaj rijaliti, ne znaš ono što ja znam. Ne mogu da ti zabranim da me gledaš, ali zabranjujem ti da se čuješ sa fanovima! – drao se Nenad zbog čega se njegova majka rasplakala.


GASTOZOVA MAMA GOCA UKLJUCENJE PROTIV ZORICE  1… by booschelo1

– Jeste, sve je otišlo predaleko zbog nje (Zorice) – prokomentarisala je Gordana Marinković kroz suze, a Nenad je stao u odbranu svoje devojke.

– Ja te zaista molim da se distanciraš i sačekaš da ja izađem. I zbog tebe, i zbog mene. Ne želim da plačeš zbog usr**og rijalitija. Ne interesuju me više ni fanovi, ni stranice, ove suze ništa ne može da nadomesti. Sve ćeš shvatiti za nekoliko nedelja, kad izađem odavde – poručio je Nenad majci, ovoga puta smirenim tonom, a majka mu je rekla da je uz njega, šta god da odluči.


GASTOZOVA MAMA GOCA UKLJUCENJE PROTIV ZORICE  2… by booschelo1

 

Kupovina Prodaja

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply