Gola Maca Diskrecija legla pored Bore Drljače (FOTOGRAFIJA)

Maca Diskrecija često izvodi provokativne performanse u „Parovima“, što joj ostali ukućani zameraju. No, starleta ne misli da se ponaša neprimereno, a kaže da je u tome podržava i njena majka.

– Ja sam iskrena. Nikad se nisam skinula gola. Igram sama, nikom se ne nabijam ni na šta. Meni je majka rekla da se mogu oblačiti provokativno, da mogu da igram, ali da se ne skidam gola. Nikog ne diram dok me ne vređa.
Nešto kasnije, Maca je opet igrala gotovo golih grudi, držeći samo ruke na njima. Potom je tako gola sela pored Bore Drljače.
Maca je zamerila Marku Peroviću da je najnemoralniji u vili jer dozvoljava sebi da simulira seks sa Atinom Ferari, u prisustvu njegove devojke Eme Lapin.
– Ja to nikad ne bih mogla da prećutim i mislim da Atina hoće Emi da pretome Marka – rekla je Jelena Golubović.
– Ni meni ne bi bilo svejedno da je moj momak u pitanju – složila se Lepa Lukić.
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Gola Maca Diskrecija legla pored Bore Drljače (FOTOGRAFIJA)”

  1. Sretko kaže:

    Ova glupa Maca je stvarno DNO DNA a retardi je podržavaju. Ajde bre gde mi to živimo. Nije ni čudo da SRBIJA ode do džavola!
    Gastoz je potpuno u pravu u vezi svega za pokvarenu kuravu Macu. Pogledajte joj na slici bradavice ahahaha. Jedna joj u BG a druga u Leskovcu! Debela je i zdepasta, stopala joj broj 44 bljaaak. Fuuuuj Maca LAŽLJIVICA pokvarena i glupa ko točak! A trčkara za Gastozom kao luda 24h!!!
    I ostale Ruža AJKULA, Mimi ORAO, Tijana pušačica, Matori Jovan klasična lezbejka a o največem ZLU i pokvarenoj debeloj i dlakavoj Golubovićki ni ne pričamo!

Leave a Reply