Happy TV produkcija koja emituje Parove donela odluku o budućnosti rijalitija nakon skandala i pobune nezadovoljnih učesnika

ODLUKA – NAKON SKANDALA, OTKRIVENO ŠTA ĆE BITI SA EMITOVANJEM „PAROVA“: Produkcija rijalitija donela odluku

Nakon višečasovne drame u rijalitiju zbog koje je reagovala i policija, produkcija „prelomila“.

Izvor: Instagram/parovirealityshow9

U rijalitiju Parovi sinoć je došlo do incidenta zbog kojeg je reagovala i policija – pojedini učesnici, nezadovoljni promenama u produkciji, rešili su da napuste vilu i bojkotuju rijalitiji. Pojedini mediji su preneli da su učesnici 9. sezone Parova razvalili vrata i krenuli da se obračunaju s produkcijom, što je portparolka televizije „Happy“ demanotovala je za MONDO rekavši da su samovoljno napustili rijaliti i da su time prekršili ugovor.

Nenad Marinković Gastoz i još petoro učesnika rijalitija Parovi su tim povodom dali izjavu u policijskoj stanicu u Zemunu, nakon čega je Gastoz u svom obraćanju na Instagramu objasnio da samo „nisu želeli da trpe teror“.

Nakon celokupnog haosa, svi su se pitalii da li će ovaj događaj uticati na emitovanje rijalitija, a produkcija je donela odluku da nastavi sa uobičajnim programom.

Ostali učesnici rijalitija su potom komentarisali kompletan događaj i ponašanje bivših cimera.

„Treba nam malo samo da se priviknemo na ovu situaciju, ali ovo je baš kao i u svakoj firmi, i sve je okej“, rekla je takmičarka Aleksandra.

„Svako je sam potpisao ugovor. Ja sam došao ovde da ostvarim jedan cilj. Svako odlučuje o svojim postupcima u životu“, dodao je Marko Perović i naveo da treba biti odgovoran.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply