Happy TV Uživo

TV Happy Uživo gledanje

Happy TV uživo na internetu – Hepi televizija uzivo gledanje, besplatno online gledanje, plejer Hepi televizija, uzivo Happy tv

NAPOMENA 1: Ukoliko dobijete obaveštenje sa opcijama „U redu“ i „Otkaži“, odaberite OTKAŽI kako bi ostali na stranici.

TV HEPI UŽIVO PAROVI drugi plejer

Sačekajte 10-20 sekunde da bi se učitao uživo prenos, a reklame zatvarate klikom na malo x na vrhu reklame. Isključite plejer sa lošijom slikom.

Rezervni plejer: Parovi Prvi Plejer

Napomena 2, o reklamama: Sačekajte da se završi odbrojavanje kako bi nestala jedna reklama iz plejera, drugu reklamu uklanjate klikom na malo X ili povećanjem plejera na ceo prozor!

Gledate Televiziju Happy uživo i besplatno na internetu

HAPPY TV UŽIVO – Live Prenos Uživo

Gledaj uživo tv kanal HAPPY. Happy TV uživo (Hepi TV, u prevodu Srećna televizija) je televizija u Srbiji sa nacionalnom frekvencijom. Sa radom je počela 2002. kao jedna od prvih srpskih dečijih televizija. Svoj program je u početku prikazivala samo na području Beograda i okoline, a onda je zahvaljujući poznanstvima kontroverznog biznismena Predraga Rankovića Peconija dobila nacionalnu licencu pa se sada, iako nema svog programa i ne ispunjava niti jedan normativ predvidjen Pravilnikom za nacinalne emitere, emituje na teritoriji cele Srbije!

Happy TV je prikazivala veliki broj dečijih i dokumentarnih serija i filmova sinhronizovanih na srpski jezik. Republička radiodifuzna agencija početkom 2006. godine raspisuje konkurs za dobijanje nacionalne frekvencije. Happy TV je poslala zajedničku ponudu sa televizijom Košava, koja biva prihvaćena. Svoj program je prikazivala od 06:30 do 18:30. Dana 27. septembra 2010. TV Košava menja ime u Happy TV (s programom za porodicu), a stari Happy TV menja ime u Happy kids TV (s dečijim programom).

Hepi televizija je postala poznata nakon emitovanja rijalitija Parovi, 2015. i 2016. godine, u kome su učestvovale prostitutke i kriminaci, a zabeleženo je najvulgarnije i neprimereno životinjsko i necivilizovano ponašanje svih učesnika. Bilo je scena seksa više puta, a plaćene su i prostitutke da bi se zadovoljili primitivni polusvet! Zatim su emitovani rijalitiji Maldivi i Snajke, a šund emisije su svaka jedna drugoj nalik! Dakle, ista emisija, isti ljudi samo u drugom pakovanju, sa drugim nazivima!

Parovi uživo Hepi TV

Gledajte besplatno uživo tv prenos kanala HAPPY TV uživo! Na ovoj stranici se može gledati TV Hepi uživo, Parovi uživo, Maldivi uživo, Snajke uživo, Provodadžija uživo, Telemaster uživo i druge emisije koje se emituju na Hepi televiziji.
Snajke Happy TV uživo

Napomena:
Ukoliko nema signala osvežite stranicu ili izaberite drugi link