Hasan Dudić iz Parova, nakon prebijanja Jelene, odvežen pravo u Sud!

Hasan Dudić napustio je u nedelju vilu „Parova“ jer je fizički nasrnuo na Jelenu Golubović. Kako je saopšteno iz produkcije, Hasan je Jelenu počupao za kosu, udario je i šutnuo, zbog čega je policija reagovala, a protiv njega će najverovatnije biti podneta krivična prijava. Međutim, pevač za „Alo!“ tvrdi da je glumicu samo zgrabio za glavu, a da je došlo do udarca, ona bi završila u šok-sobi.

Hasan Dudić bokser

Pevač tvrdi da ga je glumica ceo dan provocirala, zbog čega je izgubio kontrolu i nasrnuo na nju

– Ona je mene provocirala ceo dan, ali mi je pao mrak na oči kada mi je opsovala decu. Atina Ferari, Toma i ja samo sedeli i pričali, a ona je došla. Čak sam je poslužio i dao joj da jede. Ona i Ružica su se udružile protiv mene. Jelena me je prozivala i na nacionalnoj osnovi, tražila je od mene da se prekrstim. Celu stvar je ona inscenirala, pa evo pogledajte, da li joj fali nešto?

Da sam je stvarno udario, ona ne bi ustala nikada. Mnogo me je povredilo kada mi je opsovala decu i unučiće. Ja sam je samo zgrabio za glavu i ona je pala, ništa više od toga nije bilo, a meni je odmah skočio pritisak. Hteo sam u tom trenutku i nogom da je počistim, ali sam stao. Odmah sam pomislio: „Ubićeš ženu, skloni se“. Da sam je udario, ona bi bila u šok-sobi. Ja ovo nisam zaslužio – objašnjava Dudić. Zbog toga što je nasrnuo na Jelenu, reagovala je i produkcija TV „Hepi“.

Jelena Golubović

Jelena Golubović

– Hasan Dudić je izbačen iz rijalitija, oduzet mu je sav honorar. Produkcija mu je stalno izlazila u susret i na svaki njegov poziv angažovali smo stručnjake, koji su mu pružali zdravstvenu pomoć, kao i ostalim učesnicima. Šou program „Parovi“ je pre svega zabavan, izolovanost od spoljnog sveta utiče da emocije takmičara budu naglašenije nego inače, ali fizički sukobi, vređanje na verskoj i rasnoj osnovi nisu dozvoljeni. Produkcija TV „Hepi“ će i dalje će nastojati da šou program bude zabavan, ali ni po kom osnovu neće dozvoljavati agresiju i fizičke obračune – rečeno je u saopštenju TV „Hepi“.

Svetlana Golubović

Svetlana Golubović

Jelenina mama: Moja ćerka samo pravi šou

Kako bismo čuli kako je Svetlana, majka Jelene Golubović, reagovala na to što joj je ćerka fizički napadnuta, kontaktirali smo sa njom.
– Ono što može da se vidi jeste da on na svakih pet minuta menja mišljenje i stav. Neka nadležni organi odluče da li je njemu mesto u zatvoru ili ne. Zašto bi neko imao potrebu da napada moju ćerku, pogotovo ako su u rijalitiju. Otišli su tamo da se igraju i prave neki šou, ali ovo što je uradio nije primereno. Ne odobravam takvo njegovo ponašanje, pogotvo ne prema mojoj ćerki – kaže Svetlana.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply