Hasan Dudić poslao cveće Jeleni Golubović, a ona misli da je udvarač poslao

Pošto je Bora Drljača polomio korpu cveća, koja je Jeleni Golubović, u rijaliti “Parovi” stigla od tajnog obožavaoca, učesnici najgledanijeg šou programa stigle su novi i još veći cvetni aranžmani
jelena goluović

Jelena Golubović, u rijalitiju “Parovi” dobila još dva nova cvetna buketa od tajnog udvarača

Pošto je Bora Drljača polomio korpu cveća, koja je Jeleni Golubović stigla od tajnog obožavaoca, učesnici najgledanijeg šou programa stigle su novi i još veći cvetni aranžmani. Pošto je dobila veliki aplauz od svih takmičara rijalitija “Parovi”, rediteljka je rekla: „Vi ne možete da dobijete, koliko ja mogu da dobijem

Na ceduljici je pisalo: „Ti znaš ko je!“

Dok je ozarena Jelena pokazivala cveće i vikala Bori Drljači da je kornjača, jer joj je polomio prethodnu korpu, Milomir Marić je rekao: „Vreme je da prekinemo Jeleninu iluziju. Cveće je poslao Hasan Dudić. On je bio danas u vili i oni su se pomirili“.

„To nije tačno. Hasan nema para, a buket košta 280 evra“, vikala je glumica.

„Pozajmio je od Šabana Šaulića“, zadirkivao je Marić.

„Gospodine Mariću, to nije tačno. Vidim rukopis, a Hasan se ovog ne bi ni setio“, uzvratila je Jelena.

Ukućani su dugo polemisali o cveću, koje je dobila Jelena Golubović, ona je ubeđena da joj šalje njen udvarač, dok je Marić sve vreme potencirao da je u pitanju Hasan Dudić, koji je izbačen iz rijalitija, jer je udario glumicu.

Naime, Hasan i Jelena su se videli, on se njoj izvinio, porazgovarali su, a šta će biti sa slučajem, rešiće njih dvoje,kad rditeljka napusti rijaliti.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply