Hasan Dudić posle izbacivanja: Ja sam nevin, žrtva sam Jelene Golubović, nisam je pipnuo!

Ona mi je zdravlje narušila, zbog nje sam nekoliko puta išao u bolnicu, kaže folker

Hasan Dudić, Parovi, Jelena Golubović

Hasan Dudić, pevač koji je izbačen iz “Parova” zbog fizičkog nasrtaja na Jelenu Golubović, navodi da rediteljku nije udario, i ujedno je okrivljuje za, kako kaže, mnoge neprijatnosti koje je u rijalitiju doživeo.

„Jelena mi je zdravlje narušila, zbog nje sam morao nekoliko puta da idem u bolnicu. Vraćao sam se u rijaliti jer su me molili. U kući su prihvatali moje fore. “Komandovao” sam tamo na jedan lep, ljudski način. I sinoć sam ponovo bio u bolnici“, pravdao se Hasan i dodao da ga je Jelena provocirala.

„Jelena me je ceo dan provocirala, govorila mi da sam čukundeda… Bilo je i prozivki na nacionalnoj osnovi. Počela je da me psuje, uzvratio sam, a kada me je ponovo opsovala, pao mi je mrak na oči. Povukao sam je, a ona je, kao glumica, sve iscenirala“. Dudić tvrdi da nije izbačen iz rijalitija.

„Iz rijalitija me nisu izbacili, ja ni nemam ugovor sa njima. Inače, tamo pršti od fizičkih sukoba i bludnih radnji, a mene su odabrali za žrtvu. Krivo mi je što sam uopšte i ulazio u rijaliti. Mislio sam da su tamo zaista VIP ličnosti i da u toj kući imam prijatelje“. Hasan je zaključio da je razočaran.

„Živeo sam, međutim, u zabludi. Eto, recimo i Lepa Lukić doživljava tamo teške trenutke. Zamalo da pogine pre neki dan, a ukućani je ismejavaju…“

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply