Hasan se izvinio Jeleni zbog batina (NOVE FOTOGRAFIJE PREBIJANJA I ŠUTIRANJA JELENE GOLUBOVIĆ)

Nakon što je u rijalitiju „Parovi“, muzičar Hasan Dudić išutirao rediteljku Jelenu Golubović, on je juče došao na televiziju „Hepi“ da joj se izvini. Iako je rekla da je ovo lep gest, Jelena kaže da će razmisliti šta će po izlasku uraditi u vezi sa tužbom.

Ajde mala,  ne pravi dramu,  samo sam te malo  odgurnuo u predelu  lica

Ajde mala, ne pravi dramu, samo sam te malo odgurnuo u predelu lica

Ekipa novine Alo ekskluzivno je prisustvovala trenutku kada je rediteljka ušla u izdvojenu sobu, gde ju je čekao Hasan. On je direktno iz bolnice došao da sa njom reši problem koji je nastao u subotu, kada su jedno drugo izvređali, posle čega je on nju počupao za kosu, a zatim je i šutirao.

Baci kosku da overimo pomirenje

Baci kosku da overimo pomirenje

– Znaš, prenaglio sam i žao mi je zbog toga. Isprovocirala si me, što si mi psovala unučiće, pa mi je pao mrak na oči. Bio sam u kafiću kod naših zajedničkih prijatelja i rekli su mi da nije trebalo na takav način da se obraćamo jedno drugom. Puno su te pozdravili – rekao je Hasan i pružio Jeleni ruku, ali ona nije htela da se pozdravi sa njim.

Vidi njega,  ja volim samo  kamiondžije kao što  je bio Čupo

Vidi njega, ja volim samo kamiondžije kao što je bio Čupo

– Ovo što si uradio je lep i ljudski gest, ali ću, kada izađem odavde, videti da li ću te tužiti. Ponovo bih ti isto rekla, kada bi mi opsovao majku, jer to nikom ne dozvoljavam – poručila mu je Jelena, pa je razgovor nastavljen u nešto mirnijem tonu. Iako su oboje temperamentni, uspeli su makar nakratko da nađu zajednički jezik, mada rediteljka ne može da pređe preko onoga se dogodilo.

– Ne sećam se svih detalja od trenutka kada me je povukao sa stolice. Drugi su mi ispričali šta se desilo. Iako znam da me u kući niko ne voli, svi su stali na moju stranu. Želim samo da poručite mojoj mami i baki da sam sada dobro. Da se ne sekiraju i da ćemo o svemu pričati kada dođem kući i odlučiti kako da postupimo – rekla nam je Jelena, koju je policija ispitala, nakon što su iz produkcije dobili kompletan snimak incidenta.

„Alo!“  došao u posed snimka na kojem se vidi kako  Dudić čupa,  udara i šutira Jelenu

Došli smo u posed snimka na kojem se vidi kako Dudić čupa, udara i šutira Jelenu

Hasan: Nisam uspeo da se savladam jer je zatvoren prostor
Dudić za „Alo!“ kaže da ga je iznerviralo to što mu je rediteljka danima pričala da je „čuknut deda“ i što mu je opsovala unuke. On tvrdi da je nije udario pesnicom.
– Da mi je bila dalje, ne bi se ništa dogodilo, ali teški su uslovi svakog rijalitija i zatvorenog prostora u kojem smo svi pod tenzijom. Zvocala mi je nad glavom i ja sam tako reagovao. Međutm, nije tačno da sam je udario pesnicom, jer ne mogu ni da je dohvatim, nisam toliko visok. Samo sam je povukao. Ja sam tu noć završio u Urgentnom jer sam imao pritisak 170. Ispolivano mi je odelo i naneta duševna bol – tvrdi Dudić, koji je juče saslušan u policiji.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply