Hasana Dudića isprebijali zbog Jelene Golubović

Dudić dobio batine od momaka s kojima je u restoranu cele večeri sedeo za istim stolom i pio, a sukob je nastao kada su poveli priču o rediteljki
Hasan Dudić, Jelena Golubović, Parovi, batine, prebijena, prebijen, pretučen, fo
Rana na glavi naneta flašom… Hasana napali s leđa – Šljiva na oku… Hasan Dudić

Hasan Dudić tvrdi da je dobio batine zbog Jelene Golubović kada je u noći između srede i četvrtka pretučen u jednom beogradskom restoranu, zbog čega je hitno prebačen na Vojnomedicinsku akademiju.

Prema muzičarevim rečima, on je seo da popije piće sa poznanicima, s kojima se potom posvađao jer su u priči o njegovom incidentu sa rediteljkom u „Parovima“ držali njenu stranu.

Razbili mu glavu

Nakon žustre rasprave, momci su Hasana pustili da ode do toaleta, a zatim su mu, kako on tvrdi, napravili sačekušu i prebili ga. Zaposleni u lokalu odmah su pozvali policiju i Hitnu pomoć, a Dudić kaže da je na putu do klinike bio bez svesti zbog jakih udaraca koje je dobio u glavu.

– Sećam se da su me na piće pozvali mladići koje znam samo iz viđenja i da sam sedeo s njima u restoranu. Lepo smo se zabavljali i nazdravljali. Popio sam nekoliko piva, ali nisam bio pijan. Pričali smo o Jeleni Golubović i tad su počele naše nesuglasice. Ona je kriva za sve! Otišao sam u toalet i kad sam izlazio, izgleda da su tad krenuli na mene i udarili me – rekao je Dudić, kome je tokom prepričavanja događaja u njegovoj hotelskoj sobi naglo pozlilo i prokrvarila mu je rana ispod desnog oka.

Hasan naglašava da mu se nikada u životu ništa slično nije desilo i da se veoma uplašio za život.
– Imao sam potres mozga, ne sećam se ničega. Ne boli me mnogo, ali pozli mi kada ustanem iz kreveta. Kada su me jutros pozvali novinari, rekao sam da sam u Šapcu, više ne znam ni šta pričam. Mislim da je između nas za stolom ispala neka frka, nisam siguran, iskreno. Oni su me udarili s leđa, pošto i na glavi imam posekotinu od flaše. Bilo nas je četvoro za stolom, sve ih znam, pozdravljam se sa njima. Nisam siguran da li je neko došao posle za sto, ali nastao je haos, frka i panika kada sam se vratio iz toaleta. Probudio sam se oko šest ujutro na VMA, seo u taksi i došao u hotel u kom imam sobu. Sin treba da me vodi na kontrolu – kazao je Hasan i dodao da ga niko od poznanika, za koje misli da su ga prebili, nije pozvao da pita kako se oseća.

Plaše se da mi se jave

– Oni se plaše da mi se jave jer znaju da su krivi – zaključio je bivši muž Zlate Petrović.Podsetimo, Hasan je iz rijalitija „Parovi“ izbačen zbog toga što je tukao Golubovićevu. On ju je prvo povukao za kosu, a zatim je gurnuo i udario pesnicom u glavu. Posle tog napada Dudić je saslušan u policiji.

Jelenina majka svetlana poručuje
SAM JE KRIV ZA BATINE

Pošto produkcija rijalitija „Parovi“ ne dozvoljava da Jelena daje izjave iz vile, pozvali smo rediteljkinu majku Svetlanu, koja tvrdi da je Hasan sam kriv što je dobio batine.

– Dudić je dobio batine zbog sebe, a ne zbog Jelene. Nije ona njega tukla, već on nju. Da se normalno ponašao i da nije bezobrazan, verovatno ne bi došlo do toga. Jelena nije u stanju da mu smesti batine, kao ni ja. Kada moja ćerka izađe iz rijalitija, osvetiće mu se na drugi način i potražiće pravdu na sudu – poručila je Jelenina mama.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply