Haureje Aminata Ejmi zakasnila na fakultet pa slučajno postala manekenka!

Tražila sam svoju grupu, ali nisam mogla da nađem kolege. Bila sam na trećem spratu Ekonomskog fakulteta koji studiram, kad mi je prišao momak i pitao me je: da li bih bila njegov model
Haureje Aminata Ejmi, Tijana Ajfon, Parovi

Ejmi Aminata je u Srbiju došla da studira ekonomiju, do kraja joj je ostalo još sedam ispita. A, pošla je očevim stopama, koji je, takođe, studirao daleko od rodnog Malija.

„Godinu dana sam na Avali živela i učila jezik“, kaže tamnoputa učesnica rijalitija „Parovi“. „S obzirom na to da sam iz Malija u Srbiju došla da studiram, treba da opravdam očevo poverenje i redovno idem na predavanja i polažem sa što boljom ocenom.

S obzirom na to da je, kaže, često kasnila na fakultet, tako je bilo i ovog puta kad je, u stvari, njen boravak u Srbiji, osim školovanja, dobio još jedan smisao.

„Tražila sam svoju grupu, ali nisam mogla da nađem kolege. Bila sam na trećem spratu Ekonomskog fakulteta koji studiram, kad mi je prišao momak i pitao me je: da li bih bila njegov model? Rekla sam da to nikad nisam radila,ali sam uzela njegovu vizit kartu. Posle nekog vremena sam ga pozvala, uradili smo set fotografija i tako je počelo. Sada sam angažovana u dve manekenske agencije i veoma sam zadovoljna“, ispričala je Ejmi.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply