Hepi TV demantovala da se Zmaj od Šipova neće vratiti u Parove!

Frka na društvenim mrežama zbog učesnika Parova – Na lažnom profilu Zmaja od Šipova objavljeno da se ne vraća u rijaliti na Happy televiziji. Produkcija krivi ljubomornu konkurenciju

Zmaj od Šipova Parovi

Na društvenim mrežama su se pojavili lažni profili na kojima stoji da se Ilija Grahovac, koji je napustio Prove zbog porodične tragedije, neće vraćati u rijaliti „jer produkcija nije ispoštovala njegove zahteve“.

Piše i da se Zmaj „konsultuje sa svojim advokatima o merama koje će preduzeti“, zbog čega su brojni mediji pisali da ovog takmičara više nećemo gledati na Happy televiziji.

MONDO je kontaktirao produkciju Parova kako bi potvrdio pisanja na Facebooku, i dobio odgovor da „lažni profili šire neistine čime uzalud pokušavaju da osujete uspeh ovog formata koji je osvojio Srbiju“.

„Produkcija Happy televizije sve vreme je na vezi sa Ilijom Grahovcem koji je u rodno Šipovo otputovao da se oprosti od brata Rajka nastradalog u saobraćajnog nesreći. Ne mareći što je ovaj učesnik u žalosti zbog izgubljenog brata, pojedinci su sebi dozvolili da u Zmajevo ime, s lažnih profila, šire neistine, misleći da će narušiti dobar odnos ovog takmičara i rijaliti zvezde s produkcijom“.

U saopštenju se dalje navodi da između učesnika i produkcije ne postoje nesuglasice, kao i da će se Zmaj uskoro vratiti u luksuznu vilu. „Mnogi gledaoci, čim su čuli kakve priče struje po Internetu izmišljene natpise pripisuju ljubomornoj konkurecije, a produkcija poručuje da će se istina saznati onog trenutka kad se Zmaj vrati u vilu“.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply