Honorari i zarada učenika Parova

Iako se svi finalisti raduju prvom mestu i velikoj novčanoj nagradi, neće se opariti kako su planirali, jer je glavna nagrada „pala“ sa 100 na 70 hiljada evra i biće podeljena na tri dela
Nenad Marinković Gastoz, Tijana Ajfon

Učesnici rijalitija „Parovi“ se već mesecima javno blamiraju i izazivaju razne komentare u celoj Srbiji, ali za koliko novca su na sve to pristali? Kada čujete, nećete moći da verujete.

Atina Ferari, Mimi Oro i Ružica Veljković za nedelju dana uzmu ili su uzimale oko 250 evra. Najgore od svih je prošla Tijana Maksimović (iPhone) koju plaćaju „samo“ 150 evra nedeljno.

Navodno, najbolje honorare imaju Gastoz i Jelena Golubović, ali s obzirom da su kažnjavani svake nedelje, ni oni neće uzeti „nešto posebno“.

Foto: Damir Dervišagić

Iako se svi finalisti raduju prvom mestu i velikoj novčanoj nagradi, neće se opariti kako su planirali, jer je glavna nagrada „pala“ sa 100 na 70 hiljada evra i biće podeljena na tri dela.

Ove sezone u rijalitiju će postojati jedan pobednik, ali tri nagrade, jer će je deliti učesnici koja zauzmu prva tri mesta. Samim tim, pobednik uzima „samo“ 30 hiljada.

Foto: Stefan Jokić 
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Honorari i zarada učenika Parova”

 1. Divna kaže:

  Produkcijo nije uredu da dozvolite ovu Ruzicinu namestaljku i napade,ona je prva u namestanju glasova i manipulaciji.Koristi gej populaciju da bi dobila glasove samu sebe nayiva lezbejkom a kaye da je Jelena osudjuje.Mi to nismo culi.Nemojte dozvoliti toj yloj devojci da na ovaj nacin ponizava glasace.

 2. Sretko kaže:

  Mi Srbi smo stvarno GLUP narod, zato i jesmo tu gde jesmo, u teškoj DUBIOZI! Ova GOLUBOVIĆKA je daleko najlošijaaaa osoba, ZLA, ljubomorna, fejk i gazi preko mrtvih do 1 nagrade i novca i samo novca, fuuuj i bljaaak!!!

 3. Sarang kaže:

  AJMO MACOOOOO !!!

 4. Sarang kaže:

  Macici mjaucimo za Macu do pobede !!!

Leave a Reply