I Ana imala sex sa Gastozom u rijalitiju Maldivi! (SNIMAK)

Na njegov šarm retko koja devojka da odoli, postao je glavni zavodnik rijalitija

Nenad Marinković Gastoz je odlepio za pevačicom Goranom Babić koja je obaćela da će ga čekati kada izađe iz rijalitija, ali on je ipak izneverio.

Kamere rijalitija su snimile akciju tokom noći u kojoj Gastoz razmenjuje nežnosti sa Anom, a postoji sumnja i da je između njih pao seks.

Pogledajte pa prosudite sami:

 

Gastoz i Ana sex u Maldivima

Posted by Parovi Rijaliti on Tuesday, July 14, 2015

You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “I Ana imala sex sa Gastozom u rijalitiju Maldivi! (SNIMAK)”

 1. biba kaže:

  Zagrljaj za milion dolara!Da je faca,faca je..Pravi je smeker!Nezan, ,dobar i ume da voli!Da li je bilo nesto,ne vidi se ..ali da je lepo gledati jeste!Nekako je zastitnicki i sasvim ok!Pa mladi su..

 2. Sretko kaže:

  Pa naravno da ju je GASTOZ zadovoljio i to nekoliko puta! GASTOZ je pravi MACHO MAN ali u Maldivima šuti i ne hvali se, jer ga Ana nije vredjala, kao Maca i Ajfonka. Neka „puše ljubomorne duše“ (pokvareni ganci Tomaaaa koji vredja Gasa već od samog početka, pa sve do danas, itd, itd).

 3. Sretko kaže:

  Ovaj TRANŠA Ana S. „šifonjer“ je celo vreme lagala, da nije zaljubljena u Gastoza!? A gledala ga ko Boga 24h u kući. Sada je tek okrenula ploču i istinito kaže da je ZALJUBLJENA u kralja Gastoza. Gastoz ju je pijan „opalio“ ali se ujutro odmah pokajao, te se folira da je nije posexao. Naravno, nije njegov tip žene, to je KOBILA sa 180 cm i 85 kg, buljava, uhata, bez ijedne škole, bez posla i nevaspitana. Ana KOBILA može da seli komšije i da im nosa nameštaj u 10 spratove solitera. A onda ova KOBILA glupa vredja Gastozovu devojku GORDANU BABIĆ, koja je za tog masnog „bernandinca“ Anu S. MISS SVETA i više! Šta ima KOBILA da ga poziva na rodjen dan, kako ju nije SRAMOTA, bljaaak i fuuuj.

 4. Indi kaže:

  Koliko se samo anonimusa prosvera kroz ovaj happy rijaliti majko moja,…a sve bestidnici,propalice poslednje dame sa sumljivim moralom,prodavacice svoga tijela a tako drcne kao da predstavljaju miris poslednje ruze!

 5. Indi kaže:

  Sretko,taj Gastoz je nobicna pedercina i placipickac,jbt nikoga taj ne voli mvise od svoje rodjene mame ma sta vi pomislili,mali mis je predstravljen od svoje mame jos uvijek,ko zna kako je vaspitan,da mamu slusa i voli prvo nju pa ostale a kada je mama daleko treba da joj dokaze da je muskarac pa makar preko tv ekrana,bilo to u parovima ili u Maldivima!

Leave a Reply