Ivan Marinković mesecima nije video ćerku niti to želi!

Ivan Marinković ni četiri dana nakon što je izbačen iz vile „Parovi“ nije video svoju osmogodišnju ćerku Lenu.

Rasprava o  njegovom polnom  organu: Ivan  Marinković

Ivan Marinković

Bivši suprug Goce Tržan napustio je rijaliti u nedelju uveče, međutim ćerku Lenu još nije video, već se samo čuo sa njom putem telefona.

– Pitao je Lenu da li je zadovoljna kako joj se tata pokazao u rijalitiju. Nije je čak ni pitao da li ga se poželela i hoće li da se vide. Lena mu je rekla da nije pratila pošto se u Gocinoj kući ne gledaju rijaliti programa, kaže izvor „Kurira“.

Ivan ni pre ulaska u „Parove“ ćerku nije video tri nedelje. Trebalo je da je uzme od Goce tog vikenda kada je ušao u rijaliti. Marinković kaže da će se uskoro videti sa ćerkom.

– Čuli smo se po mom izlasku, još se nismo videli, ali ćemo za vikend biti zajedno. Lena nije gledala rijaliti jer u vreme emitovanja ona spava. Čak mi je poslala čestitku za rođendan dok sam bio u kući, u kojoj je napisala da želi da pobedim, ali mi iz produkcije nisu prosledili tu čestitku, rekao je Ivan.

Inače, dok je boravio u rijalitiju „Parovi“ Ivan je bio najbliži sa starletom Mimi Oro. On je u jednom momentu na pitanje gledalaca otkrio da će starletu upoznati sa svojom ćerkom Lenom, što je nju oduševilo, a kako je Goca reagovala pročitajte ovde.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply