Ivan Marinković zgrozio učesnike Parova i gledaoce svojom izjavom o bolesnom bratu pobednice Parova!

JAVNOST JE ZGROŽENA! Ono što je Ivan rekao o autističnom bratu pobednice Parova razbesnelo je Srbiju, komentari na Marinkovićev račun samo pljušte

Nataša je pokazala da je pre svega jaka osoba

JAVNOST JE ZGROŽENA! Ono što je Ivan rekao o autističnom bratu pobednice Parova razbesnelo je Srbiju, komentari na Marinkovićev račun samo pljušte

Printscreen

Pobednica devete sezone rijalitija „Parovi“ je Nataša Pajović, koja je više puta učestvovala u rijalitiju. Njena učešća u više sezona „Parova“ obeležile su ljubavne romanse, ali i dramatične svađe i raskidi.

Pajovićeva je bila u vezi sa rijaliti-cimerom Strahinjom Trajkovski i Milutinom Radosavljevićem Milijem. Obe veze su prekinute, a Nataša je tvrdila da ju je Strahinja zlostavljao nakon izlaska iz rijalitija.

Međutim, veza sa Markom Perovićem je opstala do samog kraja. Dvoje stanovnika zemunske vile često su se svađali, ali i mirili pred milionskim auditorijumom.

Printscreen

Ono o čemu se pisalo i o čemu je Pajovićeva nerado govorila je njena porodična drama. Učesnica rijalitija priznala je da je odrasla sa majkom i sestrom, otac joj je rano umro, a onda je doživela pravi pakao kada je očuh pokušao da je siluje.

Nataša je pokazala da je pre svega jaka osoba, a reči koje joj je uputio Ivan Marinković na samom finalu o bolesnom bratu su zaista jezive.

Rekao mi je tvoj brat nikada neće da ozdravi, čak ni sa 20 hiljada evra – rekla je Nataša i zgranula sve.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.