Izbačeni takmičari: Veljko Dabetić, Jovan Ivović i Maja Barać

Troje takmičara je napustilo vilu u Zemuni, pa je tako ostalo 21 takmičar za prvo mesto
veljko

Veljko Dabetić, Đusov menadžer, napustio je rijaliti šou Parovi. On je dobio najmanje glasova publike. U vili u Zemunu proveo je 17 dana i ukupno je zauzeo 24. mesto. Najviše se dok je boravio u rijalitiju svađao sa Jelenom Golubović i skoro svakodnevno se s njom svađao. Vilu je napustio i Jovan Ivović. Maja Barać je kao treća napustila rijaliti.

Ove nedelje nominovani bili su: Gastoz kog je nominovala publika. Maja Barać, Veljko Dabetić, Haureye Aminata Ejmi, Jovan Ivović Bejin koje je nominovana produkcija, dok su takmičari su nominovali Čiz Angelu.

Najviše negativnih glasova publike dobila je Mimi Oro, a večeras ćemo videti da li se nešto u međuvremenu promenilo.

TOK IZBACIVANJA

 

Maja je kao treći takmičar napustila rijaliti šou parovi.

 

Produkcija je odlučila da večeras vilu napusti i Jovan. „Ja sam se spakovao i mislim da ću da izađem, imao sam osećaj“, rekao je Jovan pre nego što mu je voditeljka saopštila odluku produkcije.

 

 

Nikada se neću pomiriti Gastozom. On je tražio da priznam da je imao seks sa mnom da bi mi dao špricer. Radije bih sa krastavcem nego sa njim. On se oblači kao trandža“; rekla je Maca.

 

Jelana i Gastoz su kažnjeni izolacijom.

 

Zmaj je kažnjen izolacijom na sat vremena jer je napao Velju kojeg je vređao. „Nikoga nisam mrzeo kao tebe, Mrzim te, Šiptare, arnaute“, vikao je Zmaj.

 

Najmanje glasova dobio je Veljko, Đusov menadžer, dok je Jovan zauzeo pretposlednje mesto. „Niko ne plaće za muljavim smokijem a kada sam ga ja tako zvala, svi su ga pranili“, rekla je Maca

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply