PAROVI izbacivanje 31.05.2015: Glasanje neregularno – niko nije ispao, Ružica u samici – izolaciji

Devet ukućana se bori da osvoji najveći broj glasova publike kako bi ostao u vili da se bori za glavnu nagradu. Sinoć je u vili „Parova“ održano još jedno glasanje i bilo je planirano da troje takmičara napusti šou, ali niko nije izbačen jer su glasovi bili neregularni.
Abela, parovi

Sinoć je održana još jedna emisija „Parovi – izbacivanje“ u kojoj je iz vile trebao izaći jedan ili više takmičara, zavisno od odluke produkcije.

Ove nedelje nominovani su Mimi, Maja, Abela, Zmaj, Aleksandar, Velja, Filip, Igor X, Nataša!

Najviše negativnih glasova publike dobila je Mimi Oro, a trebali smo videti da li se nešto u međuvremenu promenilo.

 

Naime, rezultati su šokirali ukućane, s obzirom na to da je Abela bila ubedljivo na prvom mestu sa 60 odsto glasova, a iza nje sa 15 odsto osvojenih glasova bio je Zmaj od Šipova.

Na trećem mestu je Aleksandar sa 5,7 odsto glasova, zatim slede Nataša, Filip, Igor, Jovan, Velimir, Mimi i Maja.

Međutim, produkcija je donela odluku da ipak niko ne napusti šou, s obzirom na to da je 99 odsto Abelinih glasova došlo sa jednog telefonskog broja, i to samo iz Srbije.

 

Produkcija je odlučila da umesto troje ukućana koliko ih je trebalo da izađe, zbog neregularnog glasanja za Abelu, niko neće napustiti vilu. Međutim, Ružica je zbog vređanja Gastozove majke završila u izolaciji.

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “PAROVI izbacivanje 31.05.2015: Glasanje neregularno – niko nije ispao, Ružica u samici – izolaciji”

  1. xxxx kaže:

    dozvoljeno je bilo neograniceno slati poruke to jest glasati koliko ko zeli sto znaci da je glasanje bilo regularno ……….. druga stvar happy televizija je ponistila regularo glasanje koje je u istoj emisiji vise puta priznala ……… happy televizija je priznala glasove i glasanje a potom pobedniku sa najvise glasova nudila da napusti vilu svetska bruko ——– pored svega toga kada je pobednica dodala da je zmaj pretio nozem jednoj od ucesnica kurvetina bojana mesto da je saslusa i zatrazi od produkcije dokaze snimke oni su je ucutkivali pretili joj i svim silama kao i dosad pokusavali da prikriju nasilje dokaze ….. dali ima zakona u srbiju …. televizija je prekrsila sve zakone sva pravila i niko ne reaguje u srbiju dali je ovo zemlja kriminalaca dali je ovo dokaz da srbijom vladaju bande i kriminalci bezakonje

Leave a Reply