IZBACIVANJE NAGLAVAČKE: Atina Ferari izbačena iz Parova zbog vređanja pokojne Tijane Jurić!

Umesto da se izvini, Atina se čak i radovala zbog ovakve odluke produkcije i smejala se u trenutku dok se pozdravljala sa ostalim ukućanima

Posle pisanja Kurira, zbog uvrede na račun Tijane Jurić, koja je na brutalan način ubijena, iz Parova je izbačena Atina Ferari. Njoj je produkcija naredila da momentalno napusti kuću rijalitija, što je ona i učinila.

Umesto da se izvini, Atina se čak i radovala zbog ovakve odluke produkcije i smejala se u trenutku dok se pozdravljala sa ostalim ukućanima.

Kurir je prvi došao do izjave Atine Ferari u kojoj je na skandalozan način izvređala nastradalu malu Tijanu Jurić. „Vukla se sa svim frajerima po školi. Svako ju je lupkao po guzi. Šta je tražila, to je i dobila“, napisala je u na Fejsbuku o pokojnoj Tijani Jurić.

Inače, produkcija je napomenula da se ne slaže i da ne podržava uvrede koje je na račun tragično ubijene devojke izrekla Atina.

tijana jurić parovi

 

Atina Ferari izbačena iz Parova zbog vređanja pokojne devojčice Tijane Jurić!

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “IZBACIVANJE NAGLAVAČKE: Atina Ferari izbačena iz Parova zbog vređanja pokojne Tijane Jurić!”

  1. nebitna kaže:

    Da li je moguce da pored toliko komisija i experata,kontrola,…da bi se uslo u rijality vilu parovi,ovakav monstrum provuce i prevari toliko profesionalaca i boravi cak vise od dva mjeseca??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Raim Aslani kaže:

    draga redakcijo humanost ovakvoga rijalita jeste u tome sto ste preksinoc pokazali pravo lice osobi koja nema ma jednu ljudsku osobinu.zao nam je pokojne a veliku podrsku dajemo njenoj familiji u oxakvoj izjavi.Ona se sinoc izvinjavala da te reci nije ona izgovorila,pa zar da u nju verujemo kada smo je pratili preko 2 meseca sa kojim ponizenjima ide prema svojim konkurentima. draga redakcijo dali ste nam povoda da jos vise u vas verujemo i gledamo po ceo dan i noc parove i vasu televiziju.pozdrav za sve vas a mi gledaoci sa visoke sar planine podrzavamo vas u vakvim primerima.puno vam hvala

Leave a Reply