IZBACIVANJE UŽIVO: Izjave takmičara pre početka izbacivanja

Među ukućanima vlada velika trema, a evo šta kažu na samom početku finala

Jelena Golubović je na ivici suza.

„Jeste, malo pre sam ih brisala. Čekali smo svi ovaj dan ali opet mi je žao što prestaje druženje. Sad čekamo da vidimo ko će dobiti prvo mesto, a to zavisi od publike.

„Sad sam ih baš videla na ekranu, prikazali su ih. Ne mogu da verujem da su došli. Čast mi je bila da ovde provedem 60 i nešto dana. Jeste da smo se svađali i bilo svašta, ali mislim da će mi sve ovo nedostajati kada izađem“, rekla je Nataša.

Zmaju su se zahvalili što je jadan od najvećih govornika, mega zvezda Parova.

„Osećam se mukotrpno. Ako ne uzmem večeras prvo mesto, izjasnio sam se šta ću dalje uraditi jer sam ga zaslužio. Nikad pokleko nisam. Od prvog dana sam išao do kraja, dao sam 89 odsto sebe.

„Meni je bilo baš lepo. Ovo je velika psihološka igra. Tv Happy je zadala zadatak svim televizijama. Šta drugo da kažem, drago mi je što sam bila deo ovo igre. Bilo je svega, ali drago mi je što sam bila tu“, rekla je Saška.

„Neverovatno, svi ovi ljudi i sve zbog nas. Drago mi je što smo ovde svi zajedno, ne znam šta da kažem. Rekao sam, ako budem ispod petog, biće to gubitak za mene. Promenilo me mnogo sve ovo“, rekao je Gastoz.

„Meni je sada teško, a Gastoz kada je progovorio još mi je teže. Sve sam videla sada na ekranu ali mi je mnogo drago jer svi mi nedostaju. Znam da mi svi pružate podršku i zato sam vam zahvalna. Niko od nas nije bio svestan dok nismo videli sve ove ljude“, rekla je Matora.

„Ja bih prvo hteo da pozdravim svoju porodicu i sve bivše učesnike. Pozdravljam i ove mlade ljude sa mnom, ovo je divno iskustvo. Mnogo mi je drago što sam izdržao ovoliko, ostao sam 16 nedelja. Velika je čast učestvovati i dovde doći“, govori Toma.

„Moram da se pohvalim haljinom koja mi je večeras stigla iz Bosne. Večeras se osećam baš pozitivno, puno emocija. Malo fali da pustim suzu. Želim da se zahvalim mačićima. Prvo, drugo, treće mesto nije bitno, bitno je da sam osvojila publiku i moje mačiće“, rekla je Maca.

„Ovo je definitivno najturbulentniji deo mog života. Nisam mogla da zamislim da će se sve ovo desiti. Imam neki strah, ne znam kako ću izaći dole. Ponosna sam na sebe, ne krijem ništa, pokazala sam sebe“, rekla je Ružica.

„Mislila sam da ću izaći posle mesec dana. Srećna sam i ponosna sam, znam da neću osvojiti ni jedno od prva tri mesta ali ja sam za sebe pobednik i nadam se da su moji ponosni na mene“, rekla je Tijana Ajfon.

„Oseća se veliki adrenalin. Svi su dobri ljudi, u svima sam video samo lepe stvari. Uplašen sam i srećan. Čudno se osećam, ne znam šta me čeka napolju. Jedva čekam da se priključim svojoj porodici i prijateljima“, rekao je Aleksandar.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply