IZBACIVANJE UŽIVO: Mimi Oro izbačena iz rijalitija Parovi!

Starleta je imala najmanji procenat glasova publike
Mimi Oro

Mimi Oro napustila je rijaliti Parovi.

Kreću ubrzane eliminacije iz rijalitija „Parovi“.

Bilo je nominovano je troje ukućana, odnosno Saška Karan, koju su nominovali ukućani, i Igor Kostić, Mimi Oro i Tijana Ajfon, koji su nominovani od produkcije. Večerašnja emisija je počela žestokom svađom između Saške sa jedne strane, i Jelene Golubović i Tijane Ajfon sa druge.

„Šta je pokazala baba Savka za mesec dana rijalitija? Ništa“, rekla je Jelena. „Videćemo se na sudu“, poručila je Saška Jeleni.

Saška se svađala i sa Ružicom. Ona je Veljkovićevu ponovo nazvala Ružnicom, a Ružica nju je prozvala da je brkati som.

Jelena Golubović je prozvala večeras Igora Kostića da je ponovo potvrdio njemu raniju tvrdnju da je kompleksaš i folirant.  „Ovo ponašanje Igora je odraz nemoći. On želi finale, ali zna da ne može dotle da ostane“, rekla je Jelena.
Na prvom mestu je Tijana Ajfon, za koju je glasalo 37 odsto glasova. Na drugom mestu je Igor X, a na trećem Saška Karan, što znači da je Mimi Oro izbačena iz kuće.

 

Raspravama između Saške Karan i Ružice Veljković nastavila se emisija povodom izbacivanja.

„Ružnice, Ružnice… Javilo se ružno pače“, rekla je Saška.

„Poljubiš ti ružno pače u du*e“, poručila joj je Ružica.

Jelena je prozvala Velimira Miranovića Velju da je preljubnik i da je on sam njima objašnjavao kako saginje glavu pevačicama ispod stola, čime implicira da su dotične oralno zadovoljavale učesnika „Parova“. On joj je zapretio da će je tužiti zbog ovih tvrdnji.

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “IZBACIVANJE UŽIVO: Mimi Oro izbačena iz rijalitija Parovi!”

 1. Sretko kaže:

  Mimi je trebala ostati!!!
  IZBACITI pod HITNO: Golubovićku, Macu, Tomu, LEZBEJKU Matorog Jovana!!!
  GOLUBOVIĆKA KOPILE baš si jadna LAŽOVKA, nikakvog izgleda matora KOBILA pokvarena, lenja, glupa, ZLOBNA, strašno debela i dlakava-fuuuuj, sa X nogama, guzicom ko šifonjer, tabanima broj 44, sa IQ broja cipela!!!
  Zapamti ZLO od žene-međeda, na kraju češ zamoleti ludog Zmaja da te oženi i odvede u Šipovo. U SRBIJI te niko nećeeeee a ni šireeee!!!
  Ne mogu zamisliti da ovo dvoje imaju decu, pa bogami prvih pet bi morali baciti, toliko bi bili ružni i retardirani (jadna im deca)!!!

Leave a Reply