Jelena Golubović banci dužna 40 000 evra za uzeti kredit

Jelena Golubović uskoro bi mogla da dobije krivičnu prijavu od Fonda za razvoj zbog duga od 40.000 evra, koliko treba da isplati banci u kojoj je podigla kredit.

Jelena Golubović dužna 40.000 evra!

Jelena Golubović

Naime, učesnica „Parova“ pre nekoliko godina uzela je kredit od 25.000 evra kako bi preko svoje firme realizovala predstavu, za koju joj je pomoć obećao tadašnji ministar kulture Nebojša Bradić.

Međutim, zbog neplaćanja mesečnih rata kamata je rasla, pa je u septembru 2013. opomenuta zbog dugovanja od 32.638 evra, a sada se taj iznos povećao za više od 7.500 evra.
Spor protiv nje pred sudom već se vodi pošto ju je banka tužila. Njen advokat Vesna Golubović je još 2013. nudila nagodbu, ali je pravni tim banke to odbio.
– Jeleni će sav novac koji joj bude uplaćen od produkcije „Parova“ biti prebačen na račun banke. jer ne postoji drugi način da isplati dug – otkriva naš izvor  Kurira.
Advokatica Jelene Golubović, je  potvrdila informaciju o Jeleninim dugovanjima.
– Tačno je da Jelena ima veliki dug. Ona nije imala novac da ga vrati. Planirala sam da ovih dana odem do Hepija i posetim je kako bismo razgovarale o tome. Ne znam da li bi me pustili na pola sata da popričam s njom i pokažem joj neke papire. Njene kamate su rasle svaki dan i sad je sve otišlo dođavola. Fond za razvoj bi mogao da podnese krivičnu prijavu protiv nje, ali nadamo se da ćemo sve rešiti pre toga – rekla je za Kurir Stars Jelenina advokatica.
You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “Jelena Golubović banci dužna 40 000 evra za uzeti kredit”

 1. Sretko kaže:

  Konačno objavite nešto što zna pola Srbije o toj ZLOJ osobi Golubovički uz mnogo previše kila (bar 30) i kompleksa 3 tone! Njoj je svako ružan, nikakav, itd, itd. Vredja SEVERINU, Karleušu, itd, itd. Pa sve su žene za tu međedicu prave dame pa i više! Nije ona intelegentna, već okreče 10 rečenica i to je to. Patološka lažljivica kojoj nema pomoči, na žalost!!!

 2. Sretko kaže:

  Golubovićka LAŽE sve isama o sebi prića laži, da je lepa, sexy, itd…debela, dlakava, uvek bez frizure, frajeri odlepe za nju ahahaha. Pa da je najpametnij na svetu, nju ne može voleti ni jedan muškarac sveta!!!!
  Možda bi nju jedini imao mali i debeli portabl Toma šlihtara i ZLO od čoveka?!

 3. Sretko kaže:

  ZLA spodoba i prezadužena do bola. Golubovićka nemaš stava, ni karaktera, vredjaš sve oko sebe, provociraš, lažeš za tvoje godine (41 ih imaš), nemaš mozga, ružno izgledaš, nemaš momka, ni kučeta ni maćeta, NEMAŠ DIPLOMU a NEČEŠ NIKADA POBEDITI!!!!!!!!!!!

 4. Sretko kaže:

  Matora SPODOBA Jeco Golubovika sa 41 godinom na ledjima, bez karaktera, duše, srca, srama i blama ajde ponovooooo zoooooovi majčicu da te vadi iz Parova i pravo u ludaru LAZU, ahahahaha. Ali tvojoj majci neka i baka pomogne jerr si mnogo teška, vi ste „tužni samaćki TRIO“ koji čekate tvoje 1. mesto, koje nikada nečeš osvojiti…kako vas nije SRAMOTAAAAAA?!?!?!?

 5. Sretko kaže:

  Dragi ljudi ajmo realno, pogledajmo taj debeli i ljubomorno bolesni „kontejner“ i ZLO Golubovićku. Vidite joj pogled psihopata! Niko je ne voli, ukiučani beže od nje i uvek je i sedi na žurkama sama a kako tek pleše bez ikakvog ritma (pliva po celoj sali), kada zapeva TV mi crkava, bolje da je nečujemo, ni glasa nema! O izgledu da i ne govorimo, X noge, debela-nikakva, stopala joj broj 44, nit se tušira, nit kuva, kamoli počisti nešto, LAŽE 800/h, sexala se u štali na Farmi, itd, itd. Vredja uvek sve i svakoga, čak i decu bez roditelja, pevače, poznate, itd…A navečer ova debeljuca-ŠLEPER ždere i ždere, kao i ganci TOMA a oboje imaju 50 kila viška, fuuuj i bljaaak! Kako onda da takvi ljude budu uzor našoj deci??? Stvarno ste smešni ljudi!!!

 6. Sretko kaže:

  Gde je debelo KOPILE Golubovićka, koja vređa tu jadnu i napušteno decu, koji nažalost nisu ni mogli sebi birati roditelje! Kako te nije SRAMOTA klošarko debela, dlakava, sa X nogama, koja nezna ništa pšo kući da uradi, to je ZLO ZLA??? Kako si ti ružna, pa tebe su kao (dete) kopile hranili pračkom iz daleka i stavljali kosku oko vrata, da su se jedino psi kerovi igrali sa tobom bolesni debeli kontejner! Nigde nikada nisi ni radila, tvoj posao je jedino odlasci u razne rijalitije i vredžanje svih oko tebe!
  SRBIJO moja, jadna si ako glasaš za tu rugobu i babarogu, pfuuuuuuuuj i bljaaak!

 7. Sretko kaže:

  BURAZENGIJOOOOOO GASTOZE do zaslužene POBEDEEEEEEEEEEEEE, koju si zaslužio jedino i samo ti ljudinooooooooooooooooo sa srcem i dušommmm!!!!

  Najveći LAŽOVI i pokvarenjaci su: broj 1. debela, dlakava, sa X nogama, tabanima broj 44, pokvarena, ljubomornaaaa i ZLA sa psiho pogledom i sa IQ broja cipela umišljena kompleksašica i KOPILE GOLUBOVIĆKA…pokvarena i glupa Maca…retardirani Zmaj i najpokvareniji cigan sveta TOMA!!! Mrššššš napolje, debelo kasniteeeee!!!!
  A Zmaj neka pod hitno povede sa sobom Golubovićku u Šipovo jer u Srbiji ju neko neče, fuuuuuuuuuuuuuuj!!! Ne mogu zamisliti da ovo dvoje imaju decu, pa bogami prvih pet bi moirali baciti, toliko bi bili ružni i retardirani (jadna im deca)!!!

  GASTOZE volimoooo teeee SRBIJA i DIJASPORA!!! POBEDA JE TVOJAAAA!!!!

Leave a Reply