Jelena Golubović davila bolesnu Miljanu Kulić!

Mogla da je uguši – TUČA U PAROVIMA: Jelena Golubović ščepala Miljanu za vrat!
Jelena, Miljana,

Rediteljka je počupala Kulićevu i krenula da je uhvati za vrat
Jelena Golubović nasrnula je na Miljanu Kulić jer joj je ova uzela hemijsku bez pitanja. Naime, voditeljka Ivana zatražila je od Matore hemijsku olovku, ali kako Jovana nije donela iste sekunde, Miljana je skočila sa stolice, zgrabila olovku i odnela je Ivani.Golubovićeva je zatim nasrnula na Miljanu govoreći joj da ne sme da uzima njene stvari bez pitanja.

Rediteljka je počupala Kulićevu i krenula da je uhvati za vrat. Matora je jedva uspela da ih razdvojiih. Golubovićeva se pravdala da uopšte nije htela da je uhvati za vrat nego da joj skine naočare.

Zbog ovog incidenta, obe su poslate u izolaciju, a Divna Karleuša je učudu gledala šta se dešava u vili.

You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Jelena Golubović davila bolesnu Miljanu Kulić!”

 1. bumbar kaže:

  kako ona nije izbacena

 2. oldy kaže:

  Nema zime za Jelenu, dok nekog ne ubije ona ce mirno da uziva, cupa, davi, izaziva, provocira, histerise, vredja, strajkuje, podmece itd itd(sto bi rekao Era) u toplini toplog doma-hotela-Parovi narednih nekoliko meseci, ako ne i godina.

 3. oldy kaže:

  Jelena pozdravlja Mitrovica iz samo jednog razloga. Divna joj je po ulasku u vilu rekla za Farmu sta se desva i kakvu gledanost ima. Kad je doticna cula koja je ekipa na imanju u Lisovicima, pozelela je momentalno da odleti na Farmu. Zato je s ljubavlju kakva se retko vidja prema nekome za koga se do juce govori da je lopov i prevarant, pozdrvljala najsarmantnijeg biznismena u Srbij(o ukusu ne treba raspravljati ali njen je odvratno los da ne kazem ljigav)i dala mu do znanje da moze da racana na nju ako kojim slucajem uspe da izdje uz pomoc strajka br 4 operacija „opstipacija’ ili vam strajk stopiranje vrsenja nuzde(osim na usta).

 4. Ami kaže:

  Tja, nemozes reci za Jelenu PUKLA kad je ona PUKNUTA i usla

Leave a Reply