Jelena Golubović i Čupo Kalač nisu dobili dete jer je Čupo alkoholičar!

Kalač bi priznao dete – ČUPO I JELENA HTELI DECU: Evo zašto nisu mogli da dobiju bebu

Jelena Golubović, Čupo Kalač

Da je Jelena bila trudna sa mnom, ja bih to dete priznao. Znate kako kažu dece nikad dosta, iskren je pevač
Tokom jednogodišnje veze sa Jelenom Golubović Čupo Kalač kaže svega se nagledao i naslušao o svojoj vezi s rediteljkom.A najviše mu je smetalo što se kroz medije dugo provlačilo da je Jelena Golubović bila trudna i izgubila bebu.

„Sa mnom nije bila trudna. Znate kako, svako odgovara za svoje postupke. Ja znam šta radim. I mogu vam reći da nije bila trudna“, rekao je Kalač i otkrio je da su imali redovan seks, koliko su im obaveze i viđanja dozvoljavali.

„Da je Jelena bila trudna sa mnom, ja bih to dete priznao. Znate kako kažu: dece nikad dosta! Imam veliku ćerku. I radujem se da imam još dece. Ali, ne bih mogao da garantujem da bih ostao sa Jelenom Golubović. Nikad se ne zna šta će biti sutra. Žena koja mi je rodila prvo dete, bila je samnom šest meseci. Onda smo se razišli.
Kalač je ponovio da bi priznao dete, ako bi ga rodila Jelena, ali je gotovo sasvim izvesno da oni ne bi
ostali zajedno.

S druge strane, rediteljka je u rijalitiju „Parovi“ otkrila da su oni pokušavali da imaju dete, ali da je Čupo neplodan, odnosno da su mu „spermatozoidi spori, jer je alkoholičar“.

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Jelena Golubović i Čupo Kalač nisu dobili dete jer je Čupo alkoholičar!”

  1. oldy kaže:

    „spermatozoidi spori, jer je alkoholičar“???Prvi put cujem za tako nesto. Golubarki je resenje (i sigurno) da spermatozoidi nisu spori vec brzi jedino kod spotrista tacnije maratonaca. Dakle ako zeli decu neka kupi trenerku i na prolece pravac Beogradski Maraton. Ima pastuva koliko joj srce zeli.

Leave a Reply