Jelena Golubović kažnjena, smanjen joj honorar, zbog prostačkog ponašanja!

Jelena Golubović, rediteljka i glumica, koju je javnost zavolela zbog bistrog uma i britkog jezika, polako pokazuje i neke nepopularne osobine.

Ružica i Jelena

Dok je provokacijama izvodila takmičare iz takta, oni se ljutili i svađali sa njom, bilo je zanimljivo gledati, ali posle sukoba koji se dogodio sa Hasanom Dudićem, čini se, vrag je odneo šalu.
– Bora je kornjača! – vređala je Boru Drljaču,a pre toga mu je pobacala stvari.
U uvredama joj pomaže Ružica Veljković, sa kojom se sad dosta druži. Obe su vikale:kornjača, kornjača!
Ali, kad je počela da vređa i Lepu Lukić, dovikujući joj: baba,baba, reagovala je produkcija i kaznila je.
Jelena je u izolaciji i biće joj skinut novac od honorara.
– Jelena, zašto se tako ponašaš? Psihički maltretiraš ljude. Iznuruješ ih, govoreći im uvrede. Umeš li ti da se ponašaš normalno? Poštuješ li ti nekoga uopšte? – rekao joj je Milomir Marić u emisiji „Goli život“.
– Vi se šalite samnom? – pitala ga je Jelena. – Ne vidim problem. Rekla sam Lepi Lukić da je baba. Zar nije? Ako vi meni dokažete da je devojčica, ja ću joj reći da je devojčica.

Svađa

Lepu Lukić je ova uvreda veoma pogodila, ustala je i prišla Milomiru Mariću:
– Je li ovo u redu? Ovo neću da trpim. Svašta pričaju. I da znaju da pevaju bolje od mene, ja ćutim. Maca mi je rekla da su se Ružica Veljković i Jelena Golubović izjasnile da žele mene da izbace. Nije u redu.
– Nismo to rekle, jer je Lepa nezanimljiva. Želimo da izbacimo Macu – povikala je Ružica.
Njima je onda prišla Lepa Lukić: – Kako vas obe nije sramota!
Lepu su sve vreme podržavale Atina Ferari i Mimi Oro, koje su vikale na Jelenu Golubović.
Nešto kasnije, i Gastoz je skočio na Jelenu, govorći joj da je želi više od Mace i Tijane, i potrvdio da joj je on kupio cveće, kad je dan ranije bio sa ekipom produkcije bio u gradu, u Ulici kneza Mihaila.
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Jelena Golubović kažnjena, smanjen joj honorar, zbog prostačkog ponašanja!”

  1. Sretko kaže:

    Dragi ljudi ajmo realno, pogledajmo taj debeli „kontejner“ i ZLO Golubovićku. Vidite joj pogled psihopata! Niko je ne voli, ukiučani beže od nje i uvek je i sedi na žurkama sama a kako tek pleše bez ikakvog ritma (pliva po celoj sali), kada zapeva TV mi crkava, bolje da je nečujemo, ni glasa nema! O izgledu da i ne govorimo, X noge, debela-nikakva, stopala joj broj 44, itd, LAŽE 800/h, itd, itd. A navečer ova debeljuca-ŠLEPER jede i jede, kao i ganci TOMA a oboje imaju 50 kila viška, fuuuj i bljaaak! Kako onda da takvi ljude budu uzor našoj deci???????????? Stvarno ste smešni ljudi!!!

Leave a Reply