Jelena Golubović pobesnela na spomen imena Hasana Dudića, najgnusnije ga izvređala!

Uznemirila se – (VIDEO) JELENA URLALA: Hasan je za mene mrtav čovek!

Nakon incidenata i tuženja, njih dvoje su se ponovo suočili. Doduše, sada samo preko televizije, ali opet nije bilo prijatno
Tokom prethodne sezone rijalitija „Parovi“ došlo je do velikog incidenta između Jelene Golubović i Hasana Dudića.Naime, Hasan je pretukao Jelenu nakon čega je odmah eliminisan iz rijalitija, a Golubovićeva ga je tužila za fizičko nasilje.Jelena je trenutno ponovo u rijalitiju, a Hasan je bio gost emisije „Upoznajte parove“ pa su se gldali preko televizijskih ekrana. Iznenađenje je nastalo kada je Hasan podržao Jelenu i rekao da ona treba da pobedi u ovoj sezoni.

Međutim, Jelena nije imala lepe reči za njega, iznervirala se i počela da urla. „Za mene je Hasan Dudić mrtav čovek! Njega javni tužilac goni zbog onog što mi je uradio. Suđenje je pomereno zbog toga što sam ja ušla u rijaliti, on to dobro sve zna“, rekla je Jelena.

Tu se nije zadržala, nastavila je da se obraća Hasanu. Šta je sve rekla, pogledajte:

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Jelena Golubović pobesnela na spomen imena Hasana Dudića, najgnusnije ga izvređala!”

  1. oldy kaže:

    Ne zna se ko je gori od njih dvoje. On udara pesnicom, a ona zaokom i jedan i drugi udarac zna i te kako da zaboli i da boli. H i J mogu da budu kao Nes kafa u kesici…dva u jedan Hasnov miris pesnice i Jelenin gorki ukus vredjanja i omalovazavanja. Sto se tice sudskog procesa koji Jelena vodi protiv njaga je nistavan odnosno trajace toliko dugo da do presude nece ni doci iz dva razloga. Prvi, Hasan ce da se zali da mu je pao prag tolerancije zbog verbalnog vredjanja sto se moze uzeti kao olaksavajuca okolnost i drugi, Jelena ima snimak ali nema lekarskog izvestaja da je pretrpela teske(teze) telesne povrede. Ona se posle incidenta ubrzo vratila u vilu kao da se nista nije dogodilo i bas zato je napravila gresku, odnosno produkcija je odlicno odradila posao ‘smirivanje u smiraj dana’.Da je kmecila i tresla se kako ume i da je provela koji dan u bolnici ili na kucno lecenje, proces bi se ubrzao. Advokat bi mogao jakim argumentima da ubedi sud da je pretrpela psihicki bol-traumu- i da ce zbog toga imati ‘trajne’ posledice. Ovako mrka kapa da ce se opariti jer nju samo novac interesuje. Advokatica njena rodjaka Vesna Golubovic je pogresila i to dobrano mnogo.

Leave a Reply